fapadló KARIBU CALLISTO 2 (97992) LG4075

fapadló KARIBU CALLISTO 2 (97992)  LG4075
fapadló KARIBU CALLISTO 2 (97992)  LG4075
107 457 Ft
Fapadló házakhoz KARIBU, vastagság 16 mm, luc profilok nyelv/horony rendszer.

Részletek

Német minőség a prémium német gyártótól, a Karibu Holztechnik GmbH-tól.


KARIBU 16 mm vastag fapadló kerti házakhoz, lucfenyő profilokból, hornyolt-hornyolt rendszerrel.


Felületkezelés:
Összeszerelés előtt minden alkatrészt mélyhatású alapozóval kell kezelni (megelőző védelem a kékülés és penészedés ellen) az alkatrészek külső és belső oldalán. A fa alapos védelmével alapvetően befolyásolja a kertes ház élettartamát. A padlóra speciális, fapadlóra való bevonatokat lehet használni - pl. rugalmas poliuretán bevonat. Kérjen részletes tanácsot egy festékszakértőtől.

Összeszerelés előtti tárolás:

A padló minőségi fából (északi lucfenyő) készült, és kezeletlenül szállítjuk. Felhívjuk figyelmét, hogy a raklap nem vízálló. A fólia csak a fát védi a szennyeződésektől. Ezért a készletet a végső összeszerelésig száraz helyen, nem közvetlenül a földön, az időjárás (nedvesség, nap stb.) ellen védve tárolja. Ne tárolja fűtött helyen!

A kerti ház alapjai:
A kerti ház alapjait rendkívül gondosan építse meg. Az alapot úgy építse meg, hogy az alap felső széle körülbelül 10 cm-rel a környező terepszint fölé nyúljon. Az alapítványt pontosan vízszintesre és vízelvezetésre kell tervezni, hogy az alapozási rács vízszintesen feküdjön. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba való bejutásának megakadályozása érdekében a gerendákat bitumenes kartoncsíkokkal (nem tartozék) kell alátámasztani. 


Az alapozás tartóssága érdekében a következő legfontosabb feltételeknek kell teljesülniük: aljzat, derékszög és pontos sík. Minőségi alapozással kertes háza sok évvel tovább fog tartani. Kérjen tanácsot, vagy készíttesse el az alapozást építési szakértővel.

Adatok
Cikkszám
LG4075
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!