hibrid kerti ház KARIBU JUPITER C (93414) antracit / fehér LG4041

hibrid kerti ház KARIBU JUPITER C (93414) antracit / fehér LG4041
hibrid kerti ház KARIBU JUPITER C (93414) antracit / fehér LG4041
698 495 Ft
Hibrid kerti ház, falvastagság 19 mm, méretek sz 213,5 x h 217,5 cm, a ház külső területe 4,62 m2 bádogtető.
Részletek

Német minőség a prémium német Karibu Holztechnik GmbH gyártótól.

Ez az egyedülálló hibrid kerti ház JUPITER C a fa és a fém legjobb tulajdonságait ötvözi, hogy az esztétika, a tartósság és a csökkentett karbantartási költségek optimális kombinációját biztosítsa. Ennek a kertes háznak az építéséhez kiváló minőségű anyagokat használnak, köztük 19 mm vastag északi lucfenyőt, acél sarkokat és trapézlemeztetőt.

Ennek az innovatív anyagkombinációnak köszönhetően garantált a tartósság és az ellenállás. Az acél sarkok és a trapézlemez tető jelentős stabilitást és ellenállást biztosít a nehéz időjárási viszonyoknak. Ezáltal nemcsak vizuálisan vonzó, hanem praktikus és hosszú távon fenntartható megoldást is jelent a kültéri terek számára.

Ennek a kertes háznak a további előnye az alacsonyabb fenntartási költségek a tisztán fából készült változatokhoz képest. Ez az anyagkombináció minimálisra csökkenti a karbantartási igényt, így teljes mértékben élvezheti a kültéri teret, felesleges aggodalmak nélkül.

Ennek a kertes háznak az összeszerelését az egyszerűség szem előtt tartásával tervezték meg, ami azt jelenti, hogy a kevésbé tapasztalt barkácsolók is gond nélkül megbirkóznak vele.


Rövid leírás:  • fa profilok 19 mm vastag

 • tető: trapézlemez 0,5 mm

 • acél sarkok a nagyobb tartósság érdekében

 • külső méretek sz 213,5 x h 217,5 cm

 • belső méretek sz 205 x h 209 cm

 • tető méretei sz 229 x h 237 cm

 • zsanéros duplaszárnyú ajtó, teljes sz 142 x ma 176 cm

 • 3x ablak minden ajtószárnyban (műanyag üvegezés)

 • ajtózár: hengerzár 3 kulccsal

 • padló nélkül szállítjuk

 • a csomag minden szükséges szerelvényt tartalmaz

 • a csomag tartalmaz egy alap nyomással impregnált, északi fenyőből készült teherhordó padlórácsot (keretet), amelyre a padló közvetlenül csavarozható

 • szín: antracit - sötétszürke (kerti ház) + fehér bevonat (fémlemez)


A ház alapja:
Kérjük, hogy a ház alapozásakor KIVÉTELES gondossággal járjon el. Az alapot úgy építse meg, hogy az alap teteje kb. 5 cm-rel a környező talaj fölé nyúljon. Az alapítványt pontosan vízszintesre és vízelvezetésre kell tervezni, hogy az alapozógerendák vízszintesek legyenek. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba való bejutásának megakadályozása érdekében a ház tartórácsát bitumenes kartoncsíkokkal (nem tartozék) kell alátámasztania. Az alapozás tartóssága érdekében a következő legfontosabb előfeltételeket kell betartani: aljzat, derékszög és pontos sík. Minőségi alapozással a ház tartossága sok évig megmarad. Kérjen tanácsot, vagy készíttesse el az alapot egy szakértő építésszel.


Emelet:
Ha a házat közvetlenül járdára, betonra vagy más szilárd és teherbíró felületre építi, nincs szüksége padlóra. Mi azonban ezt ajánljuk, a felhasználó szempontjából sokkal kellemesebb, és a padló segítségével sokkal hangulatosabb és tisztább belső teret hozhat létre.A ház alapcsomagjához tartozik egy nyomásimpregnált északi fenyőből készült padlóváz (rács), amelyre a padlót rá lehet csavarozni. A padló építéséhez nem teljesen szükséges az eredeti padlóburkolatot megvásárolni, a padlóvázra rácsavarozhat egy bármilyen alkalmas anyagból (deszkázat, OSB stb.) készült padlót, és a kívánt méretekre vághatja. Az eredeti padlóburkolat megvásárlásával azonban biztos lehet benne, hogy minden "passzol", és megspórolhat magának némi munkát. A padló lerakása akkor szükséges, ha a házat puha felületre építi. A tényleges eredeti padló tömör lucfenyő profilokból áll, nyelvvel és horonnyal. Az alszerkezet (teherhordó keret) 60 mm széles, nyomásimpregnált padlógerendákból áll (már az alapcsomagban is benne van). Az eredeti padlómodellek ezen a weboldalon a KARIBU szerelési kiegészítők menüpontban találhatóak


A ház felületkezelése:
Ezt a házmodellt professzionális KARIBU festékkel (antracit RAL 7016) szállítjuk. • Professzionális KARIBU FARBSYSTEM - a faprofilokat már a gyártás során kívülről látjuk el kiváló minőségű vízlepergető festékkel, amely megvédi a fát az UV sugárzás és az időjárás hatásaitól. A belső oldal mindig természetes, kezeletlen állapotban marad. A KARIBU COLOR SYSTEM bizonyos kezdeti befektetéssel jár, de végső soron jelentős időt, munkát és pénzt takarít meg.


Összeszerelés előtti tárolás:
Vigyázat, az anyagcsomagolás nem vízhatlan. A fólia csak a fát védi a szennyeződésektől. Ezért a csomagot a végső összeszerelésig száraz helyen, nem közvetlenül a földön, az időjárás (nedvesség, nap stb.) ellen védve tárolja. Ne tárolja fűtött helyen!


Engedély a ház építésére:
A szilárd alapozású faházakhoz a helyi hatóságoktól bizonyos engedélyek szükségesek lehetnek. Ezért mielőtt házat vásárolna, ellenőrizze az építési hatósággal az építési engedély (építési helyhatározat) jelenlegi helyzetét. Javasoljuk, hogy minden helyi hatóságnál tájékozódjon a ház építésének területén érvényes előírásokról, mivel a kertje területén a hatóságok különböző okokból korlátozhatják a ház építését. Ha a kertre (parcellára) bérleti szerződése van, akkor is egyeztetnie kell a tulajdonossal.

Szállítás:
A házat szétszerelt állapotában szállítjuk el az Ön ingatlanához. A szétszerelt ház további kezeléséről (pl. az összeszerelés helyéről a kertbe, garázsba) a vevőnek kell gondoskodnia, a szállító nem gondoskodik a ház további áthelyezéséről. A kirakodás során a vevő együttműködése szükséges. Különösen a nagyobb házak esetében kérjük, vegye előre figyelembe, hogy a csomagolt ház több raklapot is jelenthet, amelyek összsúlya több száz kg.


További információk: • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.

 • a képen látható termék tartalmazhat az alapcsomagban nem szereplő további tartozékokat vagy elemeket is.

 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék


Csomag méretei:

 • raklap - 238 x 120 x 35 cm / 222 kg

 • raklap - 240 x 23 x 16 cm / 31 kg

Adatok
Cikkszám
LG4041
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!