hibrid kerti ház KARIBU JUPITER A (93408) natur / fehér LG4029

hibrid kerti ház KARIBU JUPITER A (93408) natur / fehér LG4029
hibrid kerti ház KARIBU JUPITER A (93408) natur / fehér LG4029
537 303 Ft
Hibrid kerti ház, falvastagság 19 mm, méretek sz 213,5 x h 217,5 cm, a ház külső területe 4,62 m2 bádogtető.
Részletek

Német minőség a prémium német Karibu Holztechnik GmbH gyártótól.

Ez az egyedülálló hibrid kerti ház JUPITER A a fa és a fém legjobb tulajdonságait ötvözi, hogy az esztétika, a tartósság és a csökkentett karbantartási költségek optimális kombinációját biztosítsa. Ennek a kertes háznak az építéséhez kiváló minőségű anyagokat használnak, köztük 19 mm vastag északi lucfenyőt, acél sarkokat és trapézlemeztetőt.

Ennek az innovatív anyagkombinációnak köszönhetően garantált a tartósság és az ellenállás. Az acél sarkok és a trapézlemez tető jelentős stabilitást és ellenállást biztosít a nehéz időjárási viszonyoknak. Ezáltal nemcsak vizuálisan vonzó, hanem praktikus és hosszú távon fenntartható megoldást is jelent a kültéri terek számára.

Ennek a kertes háznak a további előnye az alacsonyabb fenntartási költségek a tisztán fából készült változatokhoz képest. Ez az anyagkombináció minimálisra csökkenti a karbantartási igényt, így teljes mértékben élvezheti a kültéri teret, felesleges aggodalmak nélkül.

Ennek a kertes háznak az összeszerelését az egyszerűség szem előtt tartásával tervezték meg, ami azt jelenti, hogy a kevésbé tapasztalt barkácsolók is gond nélkül megbirkóznak vele.


Rövid leírás: • fa profilok 19 mm vastag

 • tető: trapézlemez 0,5 mm

 • acél sarkok a nagyobb tartósság érdekében

 • külső méretek sz 213,5 x h 217,5 cm

 • belső méretek sz 205 x h 209 cm

 • tető méretei sz 229 x h 237 cm

 • zsanéros duplaszárnyú ajtó, teljes sz 142 x ma 176 cm

 • 3x ablak minden ajtószárnyban (műanyag üvegezés)

 • ajtózár: hengerzár 3 kulccsal

 • padló nélkül szállítjuk

 • a csomag minden szükséges szerelvényt tartalmaz

 • a csomag tartalmaz egy alap nyomással impregnált, északi fenyőből készült teherhordó padlórácsot (keretet), amelyre a padló közvetlenül csavarozható

 • szín: természetes fa (kerti ház) + fehér bevonat (fémlemez)


A ház alapja:
Kérjük, hogy a ház alapozásakor KIVÉTELES gondossággal járjon el. Az alapot úgy építse meg, hogy az alap teteje kb. 5 cm-rel a környező talaj fölé nyúljon. Az alapítványt pontosan vízszintesre és vízelvezetésre kell tervezni, hogy az alapozógerendák vízszintesek legyenek. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba való bejutásának megakadályozása érdekében a ház tartórácsát bitumenes kartoncsíkokkal (nem tartozék) kell alátámasztania. Az alapozás tartóssága érdekében a következő legfontosabb előfeltételeket kell betartani: aljzat, derékszög és pontos sík. Minőségi alapozással a ház tartossága sok évig megmarad. Kérjen tanácsot, vagy készíttesse el az alapot egy szakértő építésszel.


Emelet:
Ha a házat közvetlenül járdára, betonra vagy más szilárd és teherbíró felületre építi, nincs szüksége padlóra. Mi azonban ezt ajánljuk, a felhasználó szempontjából sokkal kellemesebb, és a padló segítségével sokkal hangulatosabb és tisztább belső teret hozhat létre.A ház alapcsomagjához tartozik egy nyomásimpregnált északi fenyőből készült padlóváz (rács), amelyre a padlót rá lehet csavarozni. A padló építéséhez nem teljesen szükséges az eredeti padlóburkolatot megvásárolni, a padlóvázra rácsavarozhat egy bármilyen alkalmas anyagból (deszkázat, OSB stb.) készült padlót, és a kívánt méretekre vághatja. Az eredeti padlóburkolat megvásárlásával azonban biztos lehet benne, hogy minden "passzol", és megspórolhat magának némi munkát. A padló lerakása akkor szükséges, ha a házat puha felületre építi. A tényleges eredeti padló tömör lucfenyő profilokból áll, nyelvvel és horonnyal. Az alszerkezet (teherhordó keret) 60 mm széles, nyomásimpregnált padlógerendákból áll (már az alapcsomagban is benne van). Az eredeti padlómodellek ezen a weboldalon a KARIBU szerelési kiegészítők menüpontban találhatóak


A ház felületkezelése:
Ezt a modellházat természetes fa kivitelben szállítjuk: • Természetes fa - összeszerelés előtt minden alkatrészt mélyhatású alapozóval, kékülés és penészedés elleni védőbevonattal kell kezelni, mind az alkatrészek külső és belső oldalát. Az utolsó réteghez időjárásálló bevonatot használjon, amely jó fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, hogy megvédje a fát a nedvességtől és a napfénytől, még beltérben is. A máznak vízlepergetőnek, fényállónak és nedvességállónak kell lennie. Ügyeljen arra, hogy a mázban elegendő színpigment legyen, különben a fa szürkévé válhat. Kérjen részletes tanácsot egy festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó által tett javaslatokat. A fa száradása és kiszellőztetése után újra vonja be a fát. A fa alapos védelme nagyban befolyásolja a kertes ház élettartamát. A ház felületvédelmét rendszeresen meg kell ismételni, hogy a ház jó állapotban maradjon.


Összeszerelés előtti tárolás:
Vigyázat, az anyagcsomagolás nem vízhatlan. A fólia csak a fát védi a szennyeződésektől. Ezért a csomagot a végső összeszerelésig száraz helyen, nem közvetlenül a földön, az időjárás (nedvesség, nap stb.) ellen védve tárolja. Ne tárolja fűtött helyen!


Engedély a ház építésére:
A szilárd alapozású faházakhoz a helyi hatóságoktól bizonyos engedélyek szükségesek lehetnek. Ezért mielőtt házat vásárolna, ellenőrizze az építési hatósággal az építési engedély (építési helyhatározat) jelenlegi helyzetét. Javasoljuk, hogy minden helyi hatóságnál tájékozódjon a ház építésének területén érvényes előírásokról, mivel a kertje területén a hatóságok különböző okokból korlátozhatják a ház építését. Ha a kertre (parcellára) bérleti szerződése van, akkor is egyeztetnie kell a tulajdonossal.

Szállítás:
A házat szétszerelt állapotában szállítjuk el az Ön ingatlanához. A szétszerelt ház további kezeléséről (pl. az összeszerelés helyéről a kertbe, garázsba) a vevőnek kell gondoskodnia, a szállító nem gondoskodik a ház további áthelyezéséről. A kirakodás során a vevő együttműködése szükséges. Különösen a nagyobb házak esetében kérjük, vegye előre figyelembe, hogy a csomagolt ház több raklapot is jelenthet, amelyek összsúlya több száz kg.


További információk: • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.

 • a képen látható termék tartalmazhat az alapcsomagban nem szereplő további tartozékokat vagy elemeket is.

 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék


Csomag méretei:
 • raklap - 238 x 120 x 35 cm / 222 kg

 • raklap - 240 x 23 x 16 cm / 31 kg
Adatok
Cikkszám
LG4029
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!