finn szauna KARIBU SAHIB 2 (75889) LG3991

finn szauna KARIBU SAHIB 2 (75889) LG3991
finn szauna KARIBU SAHIB 2 (75889) LG3991
1 412 093 Ft
Beltéri finn szauna, falvastagság 40 mm, méretek sz 264 x mé 198 x ma 213 cm, változat mennyezeti párkánnyal + grafit ajtó.
Részletek

Német minőség a prémium német gyártótól, a Karibu Holztechnik GmbH-tól.

Három fekvő személyre tervezett finn szauna. Mérete sz 264 x mé 198 x ma 213 cm. Ezt a finn szaunamodellt ház vagy lakás temperált belső teréhez tervezték. A 3 LED-es lámpát tartalmazó mennyezeti párkány ügyesen kiegészíti a szauna hangulatát. Gyártójának, a brémai KARIBU HOLZTECHNIK-nak sikerült termékeivel sikeresen továbbvinnie a skandináv szaunák évszázados hagyományait, miközben a mai modern technológiát is beépítette. A szauna teljes egészében skandináv lucfenyőfából készült, természetes kivitelben. A fa Európa messzi északi részéről származik, és teljesen vegyszeresen kezeletlen (sem nem pácolt, sem nem lakkozott). Ennek eredményeként mentes minden olyan ismert problémás anyagtól, amely a szaunázás során a fából kioldódhatna. Ez a beltéri szauna 40 mm vastag tömör fából készült. A szauna falai speciálisan simított, dupla nyelvvel és horonnyal ellátott deszkákból állnak, ami rendkívüli illesztési szilárdságot garantál.


Teljesen üveg ajtó 8 mm vastag grafit biztonsági üvegből. Az ajtó átmenő mérete 64 x 173 cm. Az ajtó balos és jobboldali kivitelben is beépíthető.


A szaunának nincs saját padlója, kizárólag megfelelő padlóburkolattal, ideális esetben járólappal ellátott helyiségben kell elhelyezni. A szaunát mennyezeti párkányos (profil) kivitelben szállítjuk, 3 x 7,5 W LED világítással. • SAHIB 2 (59764) - szauna mennyezeti párkány nélkül, bronzszínű üvegajtóval

 • SAHIB 2 (75888) - szauna mennyezeti párkány nélkül, grafit üvegajtóval együtt

 • SAHIB 2 (85733) - szauna mennyezeti párkány nélkül, átlátszó üvegajtóval

 • SAHIB 2 (75877) - szauna mennyezeti párkány nélkül, faajtóval együtt

 • SAHIB 2 (50037) - szauna mennyezeti párkánnyal, bronzszínű üvegajtóval 

 • SAHIB 2 (75889) - szauna mennyezeti párkánnyal, grafit üvegajtóval (ez a szauna modell)

 • SAHIB 2 (85737) - szauna mennyezeti párkánnyal, átlátszó üvegajtóval


Az alábbi kiegészítőket ajánljuk a fent említett szaunához: • Szauna kályha 3,6 kW


  • A fent említett szaunamodellhez egy gazdaságos, 3,6 kW-os elektromos kályha is rendelhető, amely klasszikus vezetékkel van ellátva, és azonnal 230 V-os konnektorba dugható. Hátránya a szauna kissé hosszabb felfűtési ideje, előnye az egyszerű, villanyszerelő nélküli bekötés. A 3,6 kW-os kályha közvetlenül a kályhába integrált vezérlővel vagy külső vezérlővel (a szauna külső oldalán történő felszereléshez) kapható.

 • Szauna kályha 9 kW

  • Sokkal erősebbek a 9 kW-os kályhák. Ezekhez azonban 400 V, 16 A védelem, 5 x 2,5 mm-es kábel és szakember által ajánlott kábelezés szükséges. Nagy előnye a szauna gyors felmelegedése. Hátránya azonban a kezdeti bonyolult kábelezés és a kissé magasabb áramfelvétel. Közvetlenül a kályhára integrált vezérlővel vagy közvetlenül a kályhára integrált vezérlővel vagy külső digitális vezérlővel (a szauna külső oldalán történő felszereléshez) kapható.
Minden KARIBU kályhamodell belső részei korrózióálló anyagból készültek. Továbbá minden KARIBU kályhamodellhez 18 kg szaunakő tartozik.


Berendezések és tartozékok:
A standard csomag tartalma 1x mennyezeti karnis 3x LED lámpával, 3x nyárfából készült pad (1x szélesség 62 cm 1x szélesség 57 cm, 1x szélesség 52cm max 250 kg), 1x fejtámla és fa védőkeret a kályhához. Kínálatunkból további szauna kiegészítőket is ajánlunk.


A szauna megvásárlása előtt:
A szaunavásárlás előtt javasoljuk, hogy ellenőrizze a háztulajdonos hozzájárulását. Ezután meg kell tudnia, hogy milyen lehetőségei vannak a szaunakályha csatlakoztatására - azaz, hogy van-e 400 V a lakásban + van-e legalább 16 A-s megszakítója. Ennek megfelelően válassza ki a kályhát. kínálatunkból.


Szállítási módok, feltételek:
Személyes átvétel a fióktelepeinken lehetséges, azonban kérjük, vegye figyelembe a szauna nagyobb súlyát és a megfelelő utánfutó vagy inkább furgon (pl. tranzit) szükségességét. Ha házhoz szállítást kér, a szaunát szétszerelt állapotban szállítjuk az Ön ingatlanához. A termék további kezeléséről (pl. a telepírés helyéről a lakásba, a kertbe, a garázsba) a vevőnek kell gondoskodnia, a szállító nem gondoskodik a szauna további áthelyezéséről. A kirakodás során a vevő együttműködése szükséges. Különösen a nagyobb szaunák esetében kérjük, vegye előre figyelembe, hogy a becsomagolt szauna több raklapot is jelenthet több száz kg össztömeggel!


További információ: • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.

 • a képen látható termék további tartozékokat vagy elemeket tartalmazhat, amelyek nem tartoznak az alapcsomaghoz.

 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék


Csomagolási méretek: • raklap 1 - 233 x 126 x 68 cm / 368 kg

 • raklap 2 - 192 x 85 x 22 cm / 50 kg

 • raklap 3 - 86 x 56 x 43 cm / 39 kg

 • raklap 4 - 200 x 23 x 15 cm / 16 kg

Adatok
Cikkszám
LG3991
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!