finn szauna KARIBU LARIN (75605) LG3974

finn szauna KARIBU LARIN (75605) LG3974
1 001 785 Ft
Beltéri finn szauna, falvastagság 68 mm, méretek sz 151 x mé 151 x ma 198 cm, változat mennyezeti párkánnyal + grafit ajtóval.
Részletek

Német minőség a prémium német gyártótól, a Karibu Holztechnik GmbH-tól.


Ez a fajta finn szauna legfeljebb két fő részére lett tervezve. Ezt a finn szaunamodellt egy ház vagy lakás temperált belső teréhez tervezték. A sz 151 x mé 151 x ma 198 cm-es méreteivel tökéletesen elhelyezhető kisebb lakásokban is. Gyártójának, a németországi Brémából származó KARIBU HOLZTECHNIK cégnek sikerült termékeivel sikeresen tovább vinnie a skandináv szaunák évszázados hagyományait, ugyanakkor a mai modern technológiákat is beépítette. A szauna teljes egészében északi lucfenyőből készült, természetes kivitelben. A fa Európa északi részéből származik, és teljesen vegyszeresen kezeletlen (sem nem festett, sem nem lakkozott). Ennek eredményeként mentes minden olyan ismert problémás anyagtól, amely a szaunázás során a fából felszabadulhat. Ez a beltéri szauna kivételes hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A szauna falai speciálisan simított, hornyolt deszkák belső és külső rétegéből állnak, amelyek között 42 mm vastag hőszigetelés található ásványgyapot formájában. A fal teljes vastagsága így 68 mm. A hátsó, vagy a szoba fala felé néző, nem látható oldal keménylemez külsővel rendelkezik. Ezért azonos hőszigetelés mellett körülbelül 10 mm-rel vékonyabbak, mint a táblákkal borított nézeti oldalak.


Teljesen üveg ajtó 8 mm vastag grafit biztonsági üvegből. Az ajtó átmenő mérete 64 x 173 cm. Az ajtó balos vagy jobbos kivitelben is beépíthető.


A szaunának nincs saját padlója, kizárólag megfelelő padlóburkolattal, ideális esetben járólappal ellátott helyiségben kell elhelyezni. A szaunát mennyezeti párkányos (profil) kivitelben szállítjuk, 3 x 7,5 W LED világítással. • LARIN (59626) - szauna mennyezeti párkány nélkül, bronzszínű üvegajtóval

 • LARIN (75604) - szauna mennyezeti párkány nélkül, grafit üvegajtóval együtt

 • LARIN (85554) - szauna mennyezeti párkány nélkül, átlátszó üvegajtóval

 • LARIN (75613) - szauna mennyezeti párkány nélkül, faajtóval együtt

 • LARIN (47112) - szauna mennyezeti párkánnyal, bronzszínű üvegajtóval

 • LARIN (75605) - szauna mennyezeti párkánnyal, grafit üvegajtóval (ez a szauna modell)

 • LARIN (85555) - szauna mennyezeti párkánnyal, átlátszó üvegajtóval

 • LARIN (75614) - szauna mennyezeti párkánnyal, fa ajtóval


Az alábbi kiegészítőket ajánljuk a fent említett szaunához: • Szauna kályha 3,6 kW


  • A fent említett szaunamodellhez egy gazdaságos, 3,6 kW-os elektromos kályha is rendelhető, amely klasszikus vezetékkel van ellátva, és azonnal 230 V-os konnektorba dugható. Hátránya a szauna kissé hosszabb felfűtési ideje, előnye az egyszerű, villanyszerelő nélküli bekötés. A 3,6 kW-os kályha közvetlenül a kályhába integrált vezérlővel vagy külső vezérlővel (a szauna külső oldalán történő felszereléshez) kapható.

 • Szauna kályha 9 kW

  • Sokkal erősebbek a 9 kW-os kályhák. Ezekhez azonban 400 V, 16 A védelem, 5 x 2,5 mm-es kábel és szakember által ajánlott kábelezés szükséges. Nagy előnye a szauna gyors felmelegedése. Hátránya azonban a kezdeti bonyolult kábelezés és a kissé magasabb áramfelvétel. Közvetlenül a kályhára integrált vezérlővel vagy közvetlenül a kályhára integrált vezérlővel vagy külső digitális vezérlővel (a szauna külső oldalán történő felszereléshez) kapható.
Minden KARIBU kályhamodell belső részei korrózióálló anyagból készültek. Továbbá minden KARIBU kályhamodellhez 18 kg szaunakő tartozik.


Felszerelések és tartozékok:
A standard csomag tartalma 1x mennyezeti karnis 3x LED lámpával, 2x lucfenyőből készült pad (1x szélesség 57 cm + 1x szélesség 27 cm, max 250 kg), 1x fejtámla és fa védőkeret a kályhához. Kínálatunkból további szauna kiegészítőket is ajánlunk.


A szauna megvásárlása előtt:
A szaunavásárlás előtt javasoljuk, hogy ellenőrizze a háztulajdonos hozzájárulását. Ezután meg kell tudnia, hogy milyen lehetőségei vannak a szaunakályha csatlakoztatására - azaz, hogy van-e 400 V a lakásban + van-e legalább 16 A-s megszakítója. Ennek megfelelően válassza ki a kályhát. kínálatunkból.


Szállítási módok, feltételek:
Személyes átvétel a fióktelepeinken lehetséges, azonban kérjük, vegye figyelembe a szauna nagyobb súlyát és a megfelelő utánfutó vagy inkább furgon (pl. tranzit) szükségességét. Ha házhoz szállítást kér, a szaunát szétszerelt állapotban szállítjuk az Ön ingatlanához. A termék további kezeléséről (pl. a telepírés helyéről a lakásba, a kertbe, a garázsba) a vevőnek kell gondoskodnia, a szállító nem gondoskodik a szauna további áthelyezéséről. A kirakodás során a vevő együttműködése szükséges. Különösen a nagyobb szaunák esetében kérjük, vegye előre figyelembe, hogy a becsomagolt szauna több raklapot is jelenthet több száz kg össztömeggel!


További információ: • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.

 • a képen látható termék további tartozékokat vagy elemeket tartalmazhat, amelyek nem tartoznak az alapcsomaghoz.

 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék

 • az alkalmazott biztonsági (edzett) üveg nikkel-szulfidot tartalmaz, ezért rendkívül törékeny és érzékeny a kezelésre; az összeszerelés során az üveglap nem hajolhat meg (ezért ne csak az egyik oldalról emelje fel, hanem egyenletesen támassza meg); semmi esetre sem szabad az üvegben lévő csavarokat (fogantyú és zsanérok) túlhúzni - nagyon finoman húzza meg; az üveg általában sérülékeny anyag, így az üvegajtó panel törése a kezelés, összeszerelés és használat során nem tekinthető az üveg gyártási hibájának, és nem lehet rá igény.


Csomagolási méretek: • raklap 1 - 204 x 125 x 83 cm / 205 kg

 • raklap 2 - 194 x 84 x 27 cm / 44 kg

Adatok
Cikkszám
LG3974
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!