játszóterek gyerekeknek KARIBU LÖWENHERZ 20448 LG3326

játszóterek gyerekeknek KARIBU LÖWENHERZ 20448 LG3326
játszóterek gyerekeknek KARIBU LÖWENHERZ 20448 LG3326
429 841 Ft
Játszótér, alaprajz 415 x 264 cm, torony 107 x 107 x 259 cm, piros csúszda, dupla hinta és létra.
Részletek

Német minőség a prémium német Karibu Holztechnik GmbH gyártótól.

A KARIBU LÖWENHERZ játszótér rengeteg játéklehetőséget biztosít a gyerekeknek. Mindent kínál a gyerekeknek, hogy kiélhessék játékfantáziájukat. Mint minden játszóterünkhöz, a KARIBU LÖWENHERZ modellhez is csak a legjobb lucfát használjuk. A játszótér 68 ​​x 68 mm vastagságú tartóoszlopokkal rendelkezik, és 18 mm vastagságú faprofilból készül (hézagok a nyelv/horony rendszerben). Fánk Európa távoli északi részeiről származik, és vegyileg teljesen kezeletlen. Ennek eredményeként mentes minden ismert problémás anyagtól. A 125 cm-es platformmagasságnak köszönhetően a KARIBU LÖWENHERZ játszótér tökéletes kilátást nyújt a gyerekeknek a kertre. A játszótér alapfelszereltsége egy robusztus, 4 fokos fa létra és egy homokozó a torony alatt. Természetesen a KARIBU LÖWENHERZ játszótér rendelkezik a DIN EN 71-1, DIN EN 71-3, DIN EN 71-8 és AfPS GS 2014 szerinti TÜV Nord termékbiztonsági tanúsítvánnyal (GS).


Tartozékok (a csomag tartalmazza):  • gyermekcsúszda

  • mászófal

  • kétüléses hinta függönnyel és két piros üléssel

  • létra a mászáshoz


Felületkezelés:
2019 óta minden KARIBU játszóteret természetes kivitelben, vegyszeres kezelés nélkül szállítunk. Ily módon a gyerekek nem érintkeznek a fa nyomás alatti impregnálásához használt vegyszerekkel. Gyerekválasztékunkban már nincsenek nyomással impregnált termékek, így jelentősen hozzájárulunk termékeink környezettel való nagyobb összhangjához! Igény esetén természetesen lehetőség van a fa mélyhatású alapozóval és elkékedés, penészedés elleni védőbevonattal történő kezelésére, az alkatrészek külső és belső oldalán egyaránt. Ezzel a fakezelési módszerrel pontosan be kell tartani a bevonat gyártójának utasításait. A végső bevonathoz használjon jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező időjárásálló pácot, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. Ugyanakkor a máznak vízlepergetőnek, fényállónak és nedvességállónak kell lennie. Ügyeljen arra, hogy a pácban elegendő színpigment legyen, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon semmilyen lakkot! Kérjen részletes tanácsot egy speciális festékkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó munkarendjét. Teljes száradás és szellőzés után vigye fel a következő bevonatot. A fa alapos védelmével alapvetően befolyásolja a megvásárolt termék élettartamát. A felületvédelmet rendszeresen meg kell ismételni (a festékgyártó utasításai szerint).


Tárolás összeszerelés előtt:


Figyelem, az anyagot tartalmazó csomag nem vízálló. A fólia csak a fát védi a szennyeződéstől. Ezért a végső összeszerelésig az épületgarnitúrát száraz helyen, nem közvetlenül a talajon, az időjárás hatásaitól (nedvesség, nap, stb.) védve tároljuk. Ne tárolja fűtött helyen!


Szállítás:
Személyes átvétel kirendeltségeinken lehetséges, azonban nagy súlyra és megfelelő utánfutó igényére, vagy lehetőleg kiszállításra (pl. tranzit) számíthatunk. Szállításunk megrendelése esetén a játszóteret bontott állapotban a lehető legközelebb szállítjuk ingatlana határához. A terméket egy teherautó mellé helyezzük el, amely a lehető legközelebb érkezik az Ön által megadott címhez. Az összeszerelt termék további kezelését (pl. az összeszerelés helyétől a kertig, a garázsig) a vevőnek kell megoldania, a fuvarozó nem biztosítja a termék további mozgását. A kirakodás során a vevő közreműködése szükséges. Mindenekelőtt a nagyobb termékeknél előre vegye figyelembe, hogy a csomagolt termék több, több száz kg össztömegű raklapot is jelenthet!


Figyelmeztetés:  • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk = az összeszerelést csak az összeszerelési útmutató szerint végezze

  • a képen látható termék további kiegészítőket vagy elemeket tartalmazhat, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz

  • ez a termék csak nem kereskedelmi célú otthoni használatra készült

Adatok
Cikkszám
LG3326
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!