üvegház csereüvegezése VITAVIA IDA 1300 PC 4 mm LG3077

üvegház csereüvegezése VITAVIA IDA 1300 PC 4 mm LG3077
üvegház csereüvegezése VITAVIA IDA 1300 PC 4 mm LG3077
88 811 Ft
Komplett 4 mm-es polikarbonát üvegezés a VITAVIA IDA 1300 üvegházas modellhez.
Részletek

Komplett csereüvegezés VITAVIA IDA 1300 üvegházhoz. A maximális minőség érdekében az üvegezés 4 mm vastag, 0,8 kg/m2 tömegű, duplafalú MARLON polikarbonátból (gyártó: Brett Martin Great Britain) készül.


Figyelem, ez csak az üvegház külön csereüvegezése! Nem tartalmazza az építkezést.


Polikarbonát - nagyon jó minőségű duplafalú polikarbonát erős UV szűrővel (nem válik törékennyé és nem sárgul a napon és a hidegben). A maximális minőség érdekében az üvegezést saját magunk gyártjuk kiváló minőségű MARLON polikarbonátból (gyártó: Brett Martin, Nagy-Britannia), amelyet Csehországban államilag akkreditált vizsgálóintézetek tesztelnek építőanyagként. Ezenkívül rendelkezik a Prágai Állami Egészségügyi Intézet vizsgálati protokolljával, amely megerősíti, hogy a polikarbonátból nem szabadulnak fel káros anyagok. Így zavartalanul termeszthet zöldségeket anélkül, hogy aggódna egészsége miatt. A polikarbonátra 10 év szerződéses garanciát vállalunk a jégeső miatti törhetetlenségre (a garancia pontos leírását a jótállási jegy tartalmazza).


Csomag méretei és súlya:  • csomag - 153 x 62 x 5 cm / 7,5 kg


Értesítés:  • csereüvegezés csak a megadott üvegházi modellhez "fér", más üvegházi modellre nem szerelhető


A következők megvásárlását javasoljuk:  • tartalék horgonykapocs készlet az IDA 1300 üvegházhoz - 90 db (az üvegházak / üvegházak kiegészítői / egyéb / klip Vitavia no. 1011 menüpontban találja)

Adatok
Cikkszám
LG3077
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!