tartalék üveg az üvegházhoz VITAVIA SIRIUS PC 4 mm LG3048

tartalék üveg az üvegházhoz VITAVIA SIRIUS PC 4 mm LG3048
tartalék üveg az üvegházhoz VITAVIA SIRIUS PC 4 mm LG3048
373 007 Ft
Komplett 4 mm-es polikarbonát üvegezés a VITAVIA SIRIUS üvegházas modellhez.
Részletek

VITAVIA SIRIUS üvegház teljes csereüvegezése. A maximális minőség érdekében az üvegezés 4 mm vastag és 0,8 kg/m2 tömegű MARLON (gyártó: Brett Martin Great Britain) duplafalú polikarbonátból készül.

Figyelem, ez csak az üvegház külön csereüvegezése! Nem tartalmazza az építkezést.

Polikarbonát - nagyon jó minőségű duplafalú polikarbonát erős UV szűrővel (nem válik törékennyé és nem sárgul a napon és a hidegben). A maximális minőség érdekében az üvegezést saját magunk gyártjuk kiváló minőségű MARLON polikarbonátból (gyártó: Brett Martin, Nagy-Britannia), amelyet Csehországban államilag akkreditált vizsgálóintézetek tesztelnek építőanyagként. Ezenkívül rendelkezik a Prágai Állami Egészségügyi Intézet vizsgálati protokolljával, amely megerősíti, hogy a polikarbonátból nem szabadulnak fel káros anyagok. Így zavartalanul termeszthet zöldségeket anélkül, hogy aggódna egészsége miatt. A polikarbonátra 10 év szerződéses garanciát vállalunk a jégeső miatti törhetetlenségre (a garancia pontos leírását a jótállási jegy tartalmazza).


A csomag mérete és súlya:  • csomag 1 - 200 x 66 x 10 cm / 20 kg

  • csomag 2 - 191 x 66 x 10 cm / 20 kg


Értesítés:  • csereüvegezés csak a megadott üvegházi modellhez "fér", más üvegházi modellre nem szerelhető


A következők megvásárlását javasoljuk:  • tartalék horgonykapocs készlet SIRIUS üvegházakhoz - 440 db (az üvegházak / üvegházak kiegészítői / egyéb / klip Vitavia no. 1011 menüpontban találja)

Adatok
Cikkszám
LG3048
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!