üvegház LANITPLAST TIBERUS 3x6 m PC 4 mm LG2860

üvegház LANITPLAST TIBERUS 3x6 m PC 4 mm LG2860
üvegház LANITPLAST TIBERUS 3x6 m PC 4 mm LG2860
355 067 Ft
Íves acél üvegház, sz 3 x h 6 m, horganyzott profilok, brit polikarbonát 4 mm, terület 18 m2, az EU-ban készült.
Részletek

Gyártás a Cseh Köztársaságban - LANIT PLAST, s.r.o.


Az üvegház szerkezetét erős teherhordó ívekből (1 mm vastagságú és 56 mm széles, tűzihorganyzott acélprofilok, acélgyártó - United States Steel) állították össze, és a brit BRETT MARTIN cég prémium minőségű, UV-szűrővel ellátott polikarbonát lemezzel egészítették ki. Ez a kombináció a LANITPLAST TIBERUS sorozatú üvegházakat a cseh piac egyik legjobb minőségű és legkönnyebben összeszerelhető üvegházává teszi. Az egyes profilok össze vannak csavarozva, és összeszerelve nagyon stabil íves szerkezetet alkotnak, anélkül, hogy üvegházalapot kellene építeni. Az üvegház közvetlenül a talajba rögzíthető. Az üvegházat két vagy három személy egyedül is összeszerelheti. Az kerti üvegházat a talajban a szerkezet lábazatainak földbe ásásával vagy betonba öntésével (ajánlott) rögzíthetik.


A LANIT PLAST 2023 íves üvegházak új modellsorozatának összehasonlítása:boltíves üvegház LANITPLAST MARCUS csőszerkezet 20 x 20 mm, ívtávolság 67 cm, elöl kétszárnyú ajtó, hátul szellőzőablak, az üvegezést a mellékelt polikarbonát panelekből kell kivágni, tetőablak beépíthető - igen
boltíves üvegház LANITPLAST TIBERUS horganyzott acélprofil 1mm, ívtávolság 100 cm, kétszárnyú ajtó elöl, szellőzőablak hátul, az üvegezést a mellékelt polikarbonát lemezekből kell kivágni, tetőablak beépíthető - igen
boltíves üvegház LANITPLAST GLADUShorganyzott acélprofil 1mm, ívtávolság 100 cm, dupla ajtó elöl, szellőzőablak hátul, táblák részben előre formázva a dobozban (max. táblaméret 1,05x2m), tetőablak beépítési lehetőség - igen
boltíves üvegház LANITPLAST LUCIUShorganyzott acélprofil 1mm, ívtávolság 67 cm, dupla ajtó elöl, szellőzőablak hátul, az üvegezést a mellékelt polikarbonát lemezekből kell kivágni, horganyzott acél alap, tetőablak felszerelhető - igen, eredeti tömítés kerti üvegházakhoz (az első és hátsó oldal kerülete körül)
A LANITPLAST TIBERUS sorozat íves üvegházának rövid leírása: • boltíves üvegház

 • külső méretek szé 3 x ho 6 x ma 2 m 

 • az üvegház belső felülete 18 m2

 • magas szilárdságú tűzihorganyzott acélprofilok 1 mm

 • brit polikarbonát UV szűrővel, 4 mm vastag, a Prágai Állami Egészségügyi Intézet által tanúsított

 • 10 év kiterjesztett szerződéses garancia a polikarbonát jégeső okozta károkra

 • hőátbocsátási tényező K= 3,90 W/m2K (egyszerű üveg 4 mm csak 5,80 W/m2K) => minél kisebb a szám, annál jobb a hőszigetelés

 • 1x dupla egyszárnyú ajtó zsanérokon, szélesség 0,96 x magasság 1,88 m (a felső szárny szellőző ablakként használható)

 • az ajtó jobbos vagy balos kivitelben is felszerelhető

 • 1x szellőző ablak a hátsó homlokon 0,96 x 0,90 m

 • 6 az ívszerkezet belső támaszai jelentősen növelik az üvegház hóval szembeni ellenállását

 • az üvegház földbe és talapzatra történő telepítése


Építési leírás:
Az üvegház szerkezete 56 mm széles és 1 mm vastag tűzihorganyzott acél omega profilokból van összecsavarozva. A profilok tűzihorganyzottak = megfelelő előkezelés után az acélt kb.450°C hőmérsékletű cinkfürdőbe merítik, a cink és az acél reakcióba lép egymással, és vas és cink ötvözete képződik az acél felületén . A cink és acél elpusztíthatatlan kombinációja rendkívül erős korrózióállóságot hoz létre. A tartóívek egyes bordái 100 cm-re vannak a személytől. Az elülső végén kétrészes csuklós ajtó található, a hátulján szellőző ablak található. Az üvegház nem járható. Kiegészítő tartozékként vásárolható tetőszellőző ablak, automata ablaknyitó, különféle polcok, hőmérők, nedvességmérők stb.


Polikarbonát:
Prémium brit duplafalú 4 mm-es polikarbonát erős UV szűrővel (így nem sárgul és nem válik rideggé a napon). Az üvegház maximális minőségének biztosítása érdekében a szerkezetet kiváló minőségű MARLON polikarbonátból (gyártó: Brett Martin, Nagy-Britannia) szállítjuk üvegezéssel, amely Csehországban, államilag akkreditált vizsgálólaboratóriumokban, magas színvonalú építőanyag vizsgálatokon esett át. Ezenkívül rendelkezik a Prágai Állami Egészségügyi Intézet vizsgálati jegyzőkönyvével, amely megerősíti, hogy a polikarbonátból nem szabadulnak fel káros anyagok. Így zavartalanul termeszthet zöldségeket anélkül, hogy aggódnia kellene az egészsége miatt. A LANIT PLAST üvegházaiban magától értetődő a 10 év szerződéses kiterjesztett garancia a polikarbonát jégeső miatti törhetetlenségére.


A polikarbonát üvegházak előnyei: • a napsugárzás nagy áteresztőképessége

 • a beeső fény optimális szórása

 • jelentős szél- és hóállóság

 • kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik

 • alacsony súly


Az otthoni kerti üvegház fő előnyei: • a szupermarketben vásároltnál jobb, ízletesebb zöldségeket termeszthet káros műtrágyák nélkül.

 • sokkal korábban elkezdheti a zöldségtermesztést és a betakarítást, mint a szabadföldi ágyásokban.

 • az üvegházban a zöldségek sokkal jobban védettek a kártevőktől és betegségektől, mint azon kívül

 • viszonylag egyszerű és gyors összeszerelés, világos utasítások, egyszerű karbantartás


Üvegházi horgonyzás:
Az üvegháznak nincs szüksége talapzatra, mivel az üvegházszerkezet közvetlenül a földbe süllyeszthető, körülbelül 20-25 cm mélyen. Az ívek végeit a talajba kell csavarozni, ahol fordított nagy T alakú profilja van, amely megakadályozza, hogy az üvegházat kihúzódjon a talajból. Csehországban és Szlovákiában ez a megoldás a nagyon erős nyári viharok miatt nem ajánlott - az ideális megoldás a horgonyok bebetonozása = betonöntés a lyukba a horgonnyal a helyén. Az üvegház tartóhorgony (kiegészítő tartozék) segítségével fa / tégla / beton alaphoz is rögzíthető.


Csomagolás és szállítás:
 • A TIBERUS üvegházakat 4 mm-es táblákkal 3 x 4/6/8 m-es méretben szállítjuk egy szállítmányozó cég által egy 80x80/100x220 cm-es raklapon (a táblák egy tekercsbe vannak tekerve) - a következő munkanapon szállítjuk (utánvéttel vagy bankkártyával történő fizetés esetén az interneten keresztül, egyébként a fizetés beérkezése után azonnal).Értesítés: • kérjük, hogy vegye figyelembe - ehhez az üvegházmodellhez az elülső és a hátsó oldal pontos méreteihez szükséges lemezeket a mellékelt polikarbonát lemezekből a csatolt utasítás szerint Önnek kell kivágnia.

 • Az üvegház összeszerelése nem túl bonyolult, és szinte minden képzett kertész elvégezheti, de viszonylag több időt igényel a csavarok nagy száma miatt.

 • ha tégla vagy beton lábazatot kíván építeni, akkor azt az üvegház megvásárlása után és az acél alapzat (vagy az üvegházszerkezet) felszerelése után építse meg, az üvegház méretei az üvegház maximális külső méretei, és nem használhatók fel a lábazat méréséhez és építéséhez.

 • a természetes trágyák (ló- és tehéntrágya, csirketrágya stb.), műtrágyák, növényvédő szerek, gyomirtók és egyéb vegyi anyagok használata hosszabb-rövidebb időn keresztül korrodálhatja az üvegház acél alkatrészeit.

 • a képeken látható termék tartalmazhat olyan kiegészítő tartozékokat vagy funkciókat, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz.

 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra készült.

Adatok
Cikkszám
LG2860
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!