szauna lámpa KARIBU (46727x) KARIBU 3,6 kW-os kályhához külső vezérléssel LG2711

szauna lámpa KARIBU (46727x) KARIBU 3,6 kW-os kályhához külső vezérléssel LG2711
34 619 Ft
Szaunavilágítás, kizárólag a KARIBU 3,6 kW-os kályhával kompatibilis, külső vezérlővel.
Részletek

Német minőség a prémium német gyártótól, a Karibu Holztechnik GmbH-tól.


Teremtsen első osztályú hangulatot szaunájában a Premium Light segítségével. Nemcsak a tökéletes felszerelés vagy a kellemes szaunameleg gondoskodik arról, hogy ellazuljunk. A kellemes fényforrás szintén hozzájárul a jó közérzethez. A fény ne legyen túl világos, hogy kellemes és nyugodt környezetet teremtsen. Másrészt a fény ne legyen túl sötét, hogy ne rontsa el a hangulatot. Ezt az ideális légkört a Premium Sauna Light teremti meg. A lámpa teste homokfúvott, egyfalú biztonsági üvegből készült, fa kerettel. A homokfúvott üvegen keresztül a fény szétterül a szaunakabinban, és meleg, kellemes környezetet teremt. A lámpatest méretei (LxSxH) 26,9x30,4x2 cm, és bármely Caribou szaunába illeszkedik. A szaunakabinba való beszerelés nem foglal sok helyet. A szauna fénye még akkor sem zavaró, ha a szaunában felegyenesedve ül. Pihenjen tökéletes megvilágításban a Prémium szaunavilágítással.


Kizárólag a KARIBU 3,6 KW külső vezérlővel kompatibilis. Más kályhamodellek nem rendelkeznek a világítás megfelelő vezérlésével.


Figyelem - a 13367-es kódú csatlakozókábelt a lámpával együtt kell megvásárolnia.További információ:  • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.

  • a képen látható termék további tartozékokat vagy elemeket tartalmazhat, amelyek nem tartoznak az alapcsomaghoz.

  • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék


Adatok
Cikkszám
LG2711
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!