finn szauna KARIBU FAURIN (6190) LG1944

finn szauna KARIBU FAURIN (6190) LG1944
finn szauna KARIBU FAURIN (6190) LG1944
719 365 Ft
Beltéri finn szauna, falvastagság 68 mm, méretek sz 170 x mé 151 x ma 198 cm, mennyezeti párkány nélküli változat + bronz ajtó.
Részletek

Német minőség a prémium német gyártótól, a Karibu Holztechnik GmbH-tól.

Kisebb finn szauna két személyre tervezve. Méretek sz 170 x mé 151 x ma 198 cm, sarokajtóval. Ezt a finn szaunamodellt egy ház vagy lakás temperált belső teréhez tervezték. Gyártója, a brémai KARIBU HOLZTECHNIK sikeresen építkezik termékeivel a skandináv szaunák évszázados hagyományaira, miközben a mai modern technológiát is beépíti.

A szauna teljes egészében skandináv lucfenyőfából készült, természetes kivitelben. A fa Európa messzi északi részéről származik, és teljesen vegyszeresen kezeletlen (sem nem pácolt, sem nem lakkozott). Ennek eredményeként mentes minden olyan ismert problémás anyagtól, amely a szaunázás során a fából kioldódhatna.

Ez a beltéri szauna kivételes hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. A szauna falai speciálisan simára simított, hornyolt deszkák belső és külső rétegéből állnak, amelyek között 42 mm vastag hőszigetelés található ásványgyapot formájában. A fal teljes vastagsága így 68 mm.


Teljesen üveg ajtó 8 mm vastag bronz biztonsági üvegből. Az ajtó átmenő mérete 64 x 173 cm. Az ajtó balos és jobboldali kivitelben is beépíthető.


A szaunának nincs saját padlója, kizárólag megfelelő padlóburkolattal, ideális esetben járólappal ellátott helyiségben kell elhelyezni. A szaunát mennyezeti párkány (profil) nélküli kivitelben szállítjuk, 3 x 7,5 W LED világítással.


Az alábbi kiegészítőket ajánljuk a fent említett szaunához:  • Szauna kályha 3,6 kW


    • A fent említett szaunamodellhez egy gazdaságos, 3,6 kW-os elektromos kályha is rendelhető, amely klasszikus vezetékkel van ellátva, és azonnal 230 V-os konnektorba dugható. Hátránya a szauna kissé hosszabb felfűtési ideje, előnye az egyszerű, villanyszerelő nélküli bekötés. A 3,6 kW-os kályha közvetlenül a kályhába integrált vezérlővel vagy külső vezérlővel (a szauna külső oldalán történő felszereléshez) kapható.

  • Szauna kályha 9 kW

    • Sokkal erősebbek a 9 kW-os kályhák. Ezekhez azonban 400 V, 16 A védelem, 5 x 2,5 mm-es kábel és szakember által ajánlott kábelezés szükséges. Nagy előnye a szauna gyors felmelegedése. Hátránya azonban a kezdeti bonyolult kábelezés és a kissé magasabb áramfelvétel. Közvetlenül a kályhára integrált vezérlővel vagy közvetlenül a kályhára integrált vezérlővel vagy külső digitális vezérlővel (a szauna külső oldalán történő felszereléshez) kapható.
Minden KARIBU kályhamodell belső részei korrózióálló anyagból készültek. Továbbá minden KARIBU kályhamodellhez 18 kg szaunakő tartozik.


Felszerelések és tartozékok:
A standard csomag tartalma 2x lucfenyőfából készült pad (1x szélesség 57 cm + 1x szélesség 27 cm, max 250 kg) és egy fa védőkeret a kályhához. Kínálatunkból további szauna kiegészítőket is ajánlunk.


A szauna megvásárlása előtt:
A szaunavásárlás előtt javasoljuk, hogy ellenőrizze a háztulajdonos hozzájárulását. Ezután meg kell tudnia, hogy milyen lehetőségei vannak a szaunakályha csatlakoztatására - azaz, hogy van-e 400 V a lakásban + van-e legalább 16 A-s megszakítója. Ennek megfelelően válassza ki a kályhát. kínálatunkból.


Szállítási módok, feltételek:
Személyes átvétel a fióktelepeinken lehetséges, azonban kérjük, vegye figyelembe a szauna nagyobb súlyát és a megfelelő utánfutó vagy inkább furgon (pl. tranzit) szükségességét. Ha házhoz szállítást kér, a szaunát szétszerelt állapotban szállítjuk az Ön ingatlanához. A termék további kezeléséről (pl. a telepírés helyéről a lakásba, a kertbe, a garázsba) a vevőnek kell gondoskodnia, a szállító nem gondoskodik a szauna további áthelyezéséről. A kirakodás során a vevő együttműködése szükséges. Különösen a nagyobb szaunák esetében kérjük, vegye előre figyelembe, hogy a becsomagolt szauna több raklapot is jelenthet több száz kg össztömeggel!


További információ:  • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.

  • a képen látható termék további tartozékokat vagy elemeket tartalmazhat, amelyek nem tartoznak az alapcsomaghoz.

  • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék


Csomagolási méretek:
  • 204 x 125 x 83 cm / 234 kg
Adatok
Cikkszám
LG1944
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!