szauna lámpa KARIBU (46727) LG1920

szauna lámpa KARIBU (46727) LG1920
33 571 Ft
A szauna világítása. Csak a kiválasztott tűzhelymodellekkel kompatibilis.
Részletek

Német minőség a prémium német gyártótól, a Karibu Holztechnik GmbH-tól.


Teremtsen első osztályú hangulatot szaunájában a Premium Light segítségével. Nemcsak a tökéletes felszerelés vagy a kellemes szaunameleg gondoskodik arról, hogy ellazuljunk. A kellemes fényforrás szintén hozzájárul a jó közérzethez. A fény ne legyen túl világos, hogy kellemes és nyugodt környezetet teremtsen. Másrészt a fény ne legyen túl sötét, hogy ne rontsa el a hangulatot. Ezt az ideális légkört a Premium Sauna Light teremti meg. A lámpa teste homokfúvott, egyfalú biztonsági üvegből készült, fa kerettel. A homokfúvott üvegen keresztül a fény szétterül a szaunakabinban, és meleg, kellemes környezetet teremt. A lámpatest méretei (LxSxH) 26,9x30,4x2 cm, és bármely Caribou szaunába illeszkedik. A szaunakabinba való beszerelés nem foglal sok helyet. A szauna fénye még akkor sem zavaró, ha a szaunában felegyenesedve ül. Pihenjen tökéletes megvilágításban a Prémium szaunavilágítással.


Ez a modell NEM kompatibilis a KARIBU 3,6 KW a KÜLSŐ VEZÉRŐVEL és a belső vezérlésű kályhákkal (a belső vezérlésű kályhák nem rendelkeznek a világítás vezérlőelemével).


Figyelem - a 13367-es kódú csatlakozókábelt a lámpával együtt kell megvásárolnia.További információ:  • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.

  • a képen látható termék további tartozékokat vagy elemeket tartalmazhat, amelyek nem tartoznak az alapcsomaghoz.

  • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék


Adatok
Cikkszám
LG1920
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!