ruhaszárító JUWEL COMFORT PLUS 600 LG1679

-15%
ruhaszárító JUWEL COMFORT PLUS 600 LG1679
ruhaszárító JUWEL COMFORT PLUS 600 LG1679
61 990 Ft
52 692 Ft
Kezdete: 2024.04.12   A készlet erejéig!
Ruhaszárító, kézi védőtáska a szárítókötélhez + magasságállítás + földelőcsavar, zsinór hossza 52 m.
Részletek

Gyártó - JUWEL, AUSZTRIA


A JUWEL az egyik legnagyobb európai házi- és kerti ruhaszárító prémium modell gyártója. E cég termékeit okos ötlet és tökéletes minőség jellemzi. A legtöbb hasonló termékhez hasonlóan a JUWEL termékeket sem a Távol-Keletről importálják, hanem európai minőségben állítják elő az osztrák Alpok közepén fekvő festői Imst városában.


Ruhák szárítása friss levegőn ... egyszerű és olcsó!


JUWEL COMFORT PLUS 600 - teljesen alumínium szabadtéri ruhaszárító védőtáskával (kézzel kell rögzíteni). 50 mm átmérőjű tartócső. Egyszerű működés kétlépcsős mechanizmussal. Egyszerű földelőcsavar a földbe történő rögzítéshez = semmit nem kell betonozni. Ez a modell változtatható magassággal állítható - kb. 140 cm és kb. 175 cm között. Körülbelül 52 m szárítókötél.


A szárító könnyen nyitható feszítőzsinórral.


Előnyök egy pillanat alatt:  • kb. 52 m-es szárítókötél

  • kar hossza 2,09 m

  • kétfokozatú reteszelő mechanizmus

  • állítható magasság 140 - 175 cm

  • 50 mm-es alumínium cső

  • a karok megerősített U-profilból készülnek

  • speciális perselyek a "mindig feszes" zsinórokhoz

  • műanyag egyszerű földelőcsavar


Automatikus védőburkolat = ponyva védőzsák, amely a szárítóba van beépítve. A szárító kinyitása előtt a tasakot "behúzzák" a tartócsőbe, ahol tárolják, amíg a szárító nyitva van. A szárító összeszerelése után a védőzsákot a két húr meghúzásával "kihúzzák", és a szárító köré terítik. Ez egy nagyon praktikus dolog, amelynek köszönhetően a szárító mindig tiszta marad. A táska színe ezüst.


Magasságbeállítás = a szárító magasságállításának lehetősége, modelltől függően, 140 cm és 190 cm között.


Megerősített U-profil = a szárító szárítókarjai ferde alumínium U-profilból készülnek, amely nagy hajlítási ellenállással bír és rendkívül nagy terhelést képes ellenállni. A szárító alapváltozatai standard alumínium téglalap alakú profilból készülnek.


Egyszerű földelőcsavar = a talajhoz való rögzítést műanyag földelőcsavarral oldják meg. A talajba csavarják (fúrják), és a szárító tartórudat helyezik bele. Nem szükséges semmit sem lehorgonyozni a betonba. Az előnye, hogy a talaj csavar az a lehetőség, hogy építsenek egy szárító a kertben bárhol, ahol a talaj csavar erősen fúrunk a földbe. A csavar műanyag kupakkal rendelkezik. A csavart egy síkban kell fúrni a felülettel, akkor a fűnyíró számára is biztonságos.


Horgok akasztókhoz = a függesztőkarok végén akasztók vannak. Ideális szárításra pl. Akasztóra akasztott férfiingek.


JUWEL - MŰKÖDIK !!!

Adatok
Cikkszám
LG1679
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!