ruhaszárító JUWEL PRIMA 600 LG1677

-15%
ruhaszárító JUWEL PRIMA 600 LG1677
ruhaszárító JUWEL PRIMA 600 LG1677
42 452 Ft
36 084 Ft
Kezdete: 2024.05.25   A készlet erejéig!
A szabadtéri ruhaszárító alap-alumínium modellje (52 m szárítózsinór) + földdoboz.
Részletek

Gyártó - JUWEL, AUSZTRIA


A JUWEL az egyik legnagyobb európai házi- és kerti ruhaszárító prémium modell gyártója. E cég termékeit okos ötlet és tökéletes minőség jellemzi. A legtöbb hasonló termékhez hasonlóan a JUWEL termékeket sem a Távol-Keletről importálják, hanem európai minőségben állítják elő az osztrák Alpok közepén fekvő festői Imst városában.


Ruhák szárítása friss levegőn ... egyszerű és olcsó!


JUWEL PRIMA 600 - a teljes alumínium kültéri ruhaszárító alapváltozata. 40 mm átmérőjű tartócső. Egyszerű működés kétlépcsős mechanizmussal. Műanyag horgonyhüvely betonozáshoz. Körülbelül 52 m szárítókötél. A szárítóval megvásárolható egy cipzárral vagy földcsavarral ellátott védőburkolat (táska) az univerzálisabb beépítés érdekében (a földelőcsavarral a szárítót bárhová elhelyezheti, ahol a csavart szilárdan a talajba lehet fúrni).


Előnyök egy pillanat alatt:  • kb. 52 m szárítókötél

  • kar hossza 2,09 m

  • kétfokozatú reteszelő mechanizmus

  • magassága kb. 170 cm

  • 40 mm-es alumínium cső

  • a vállak téglalap alakú profilja

  • speciális perselyek a "mindig feszes" zsinórokhoz

  • műanyag horgonyhüvely fedéllel


Védőtáska cipzárral (opcionális tartozék) = külön ponyvás védőtáska cipzárral. A szárító kinyitása előtt a zsákot fel kell nyitni, eltávolítani és száraz helyen tárolni. Száradás után a zacskót visszahelyezik a szárítóra, és a cipzár meghúzásával lezárják. A csomagolás színe zöld.


Műanyag hüvely a talajba = a talajhoz való rögzítést műanyag hüvely oldja meg, amelyet a szárító helyén be kell betonozni a földbe. Ezután a szárító tartórudat helyezzük a házba. Ennek a megoldásnak a hátránya, hogy lehetetlen megváltoztatni a szárító helyét a kertben. A tokot be kell betonozni a felület síkjába, akkor a fűnyíró számára is biztonságos. A tok műanyag fedéllel rendelkezik. Ehhez a modellhez egy vagy kettős földelésű csavart lehet vásárolni.


Horgok akasztókhoz = a függesztőkarok végén akasztók vannak. Ideális szárításra pl. Akasztóra akasztott férfiingek.


JUWEL - MŰKÖDIK !!!

Adatok
Cikkszám
LG1677
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!