melegágy JUWEL BIOSTAR 1500 LG1671

-20%
melegágy JUWEL BIOSTAR 1500 LG1671
melegágy JUWEL BIOSTAR 1500 LG1671
177 445 Ft
141 956 Ft
Kezdete: 2024.05.25   A készlet erejéig!
Prémium JUWEL melegágy, sz 80 x h 150 x ma 50/40 cm, automatikus nyitó, no drip" PC 8 mm."
Részletek

Gyártó - JUWEL, AUSZTRIA


Az osztrák JUWEL vállalat prémium melegágyakat gyárt növények számára. Jó ötlettel és a legjobb minőségű, modern anyagokból készíti őket. Például. Az erős UV-szűrőnek köszönhetően a polikarbonát üvegezés garantált szerződéses garanciát nyújt a jégeső általi törhetetlenségre 10 évig. A JUWEL melegágyak a kezdetektől fogva hosszú élettartammal rendelkeznek. A JUWEL kiváló, hosszú élettartamú, kiváló minőségű terméket kíván kínálni ügyfeleinek. Ezek a legfőbb okok, amelyek miatt a JUWEL melegágyakat egyáltalán nem lehet összehasonlítani a rendkívül olcsó ázsiai versennyel. Az olcsó kínai melegágyat még a földre sem lehet lehorgonyozni, és gyakorlatilag esélye sincs túlélni az első kertészeti szezont (az első nagy vihar elpusztítja ezt a melegágyat).


A JUWEL BIOSTAR 1500 modell az első melegágy, amely automatikus szellőzéssel rendelkezik !! A hőmérséklet függvényében az automatikus ablaknyitó automatikusan kinyílik és bezár, amint a hőmérséklet csökken. Az automatikus nyitót a csomag tartalmazza.

A JUWEL BIOSTAR 1500 üvegházhatású üvegezés 8 mm vastag polikarbonátból készül, erős UV-szűrővel, amely kiváló hőszigetelést és ideális fényviszonyokat biztosít. A deszkák belsejében található speciális "No Drip" bevonat biztosítja, hogy a képződött kondenzátum ne csöpögjön a zöldségekre, hanem film formájában a deszka széléig folyjon le, vagy egyenletesen párologjon vissza a térbe.


Előnyök egy pillanat alatt:  • a melegágy nagy méretei

  • a növények védelme a tavaszi és őszi talajfagyok ellen

  • A nyári heves esőzések vagy jégeső nem károsíthatja növényeit

  • ideális lehetőség szellőzéshez és öntözéshez

  • az üvegezés 8 mm polikarbonátból készül, erős UV-szűrővel

  • rendkívül gyors Easy-Fix ​​telepítés

  • időjárásálló és korrózióálló alumínium-műanyag keret

  • az ablak stabil csatlakoztatása a melegágy falaihoz

  • stabil rögzítés a talajhoz (horganyzott földi horgonyok szerepelnek a csomagban)

  • méret 80 x 150 x 50/40 cm


Az automatikus nyitó (a dugattyú tartalmának tágulásán alapuló dugattyús mechanizmus) 15oC feletti hőmérsékleten kinyithatja az ablakot (a hőmérséklet 15oC-tól felfelé választható), lehűléskor pedig újra bezárhatja.


JUWEL - MŰKÖDIK !!!

Adatok
Cikkszám
LG1671
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!