üvegház VITAVIA TARGET 7500 PC 4 mm ezüst LG1471

-10%
üvegház VITAVIA TARGET 7500 PC 4 mm ezüst LG1471
üvegház VITAVIA TARGET 7500 PC 4 mm ezüst LG1471
301 869 Ft
271 682 Ft
Kezdete: 2023.09.22   A készlet erejéig!
Alumínium üvegház, sz 1,93 x h 3,83 m, ezüst színű, 2x tetősz. ablak, polikarbonát 4 mm, horganyzott alap, terület 7,39 m2.
Részletek

Gyártó - VITAVIA GARDEN - Egyesül Királyság


A TARGET sorozatból származó üvegházak a PREMIUM kategóriába tartoznak – az üvegházat márkás gyártó, (származása –Egyesült Királyság) készítette. Az üvegház eloxált alumínium profilokból készült, az üvegezése hő szigetelő duplafalú kamrás polikarbonát 4 mm vastagságú lemezekből készült. Az üvegezés polikarbonát elemei H-profilokba illeszkednek, kivéve a szélső és az elülső oldalon lévő üvegezést, ahol az üvegezés szilárd polikarbonát léc segítségével rögzített. Ez a rögzítés olyan megoldást jelent, amely jelentősen növeli az üvegház szilárdságát és stabilitását a szél hatása és a hó terhelésével szemben.


Polikarbonát - Kiváló minőségű duplafalú polikarbonát UV szűrő tulajdonsággal (nem válik törékennyé, nem sárgul). Az üvegházak üvegezését mi magunk végezzük Marlon (gyártó Brett Martin - UK) vagy Sunlite (gyártó Palram-DE) polikarbonát lemezek felhasználásával így biztosítva a maximiális minőséget. A cégünk mindkét gyártó polikarbonát termékeit hivatalosan importálja Csehországba a gyártók regionális partnereiként és saját, cseh vizsgálati jegyzőkönyvet adunk a termékekhez. (kiállította LANIT PLAST, s.r.o). Tehát ezek az üvegházak azon ritka termékek közé tartoziknak a cseh piacon, amelyek kiváló minőségű polikarbonátból készülnek, amely cseh tanúsítvánnyal igazolható.


Az üvegház fémes ezüst (eloxált alumínium) színben kapható.

Az üvegházat alap méretben szállítsuk: • szélesség: 1,93 m 

 • magasság: 1,97 m

 • hosszúság: 3,83 m

 • terület 7,39 m2

 • az oldalfal magassága 1,24 m.


A csomag tartalma: egyszárnyú tolóajtó (szélesség x magasság ajtónyílás 0,61 x 1,61 m), alumínium profilok, üvegezés, 2x tető szellőztető ablak manuális nyitású, horganyzott acél alap, összes kötőelem. Az üvegházhoz megvásárolható prémium kiegészítő tartozékok: polcok, állványok, automatikus nyitók az ablakokhoz, ereszcsatorna készletek, hőmérő, higrométer, öntözőberendezés, elektromos talajfűtés.

Az üvegházat lapraszerelve, részletes útmutatótóval (a lap alján letölthető) szállítjuk, minőségi kartonba csomagolva.


Figyelem: • ha tégla vagy beton lábazatot kíván építeni, akkor azt az üvegház megvásárlása után és az acél alapzat (vagy az üvegházszerkezet) felszerelése után építse meg, az üvegház méretei az üvegház maximális külső méretei, és nem használhatók fel a lábazat méréséhez és építéséhez

 • természetes trágyák (ló-/tehéntrágya, csirketrágya stb.), műtrágyák, növényvédő szerek, gyomirtók és egyéb vegyszerek használata esetén az üvegház acél alkatrészei (talapzat, csavarok stb.) hosszabb-rövidebb idő után korrodálódhatnak

 • a terméket szétszerelt állapotban szállítják

 • a képeken látható termék tartalmazhat az alapcsomagban nem szereplő kiegészítő tartozékokat vagy elemeket is

 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú háztartási használatra készült


Méretei és a csomag súlya: • csomag 1 - 24 x 380 x 14 cm - 29,4 kg

 • csomag 2 - 65 x 193 x 11 cm - 21 kg

 • csomag 3 - 10 x 195 x 14 cm - 11,3 kg

Adatok
Cikkszám
LG1471
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!