üvegház VITAVIA TARGET 5000 PC 4 mm ezüst LG1469

-10%
üvegház VITAVIA TARGET 5000 PC 4 mm ezüst LG1469
üvegház VITAVIA TARGET 5000 PC 4 mm ezüst LG1469
213 058 Ft
191 752 Ft
Kezdete: 2024.05.30   A készlet erejéig!
Alumínium üvegház, sz 1,93 x h 2,57 m, ezüst színű, 1x tetősz. ablak, polikarbonát 4 mm, horganyzott alap, terület 4,96 m2.
Részletek

Gyártó - VITAVIA GARDEN - Egyesül Királyság


A TARGET sorozatból származó üvegházak a PREMIUM kategóriába tartoznak – az üvegházat márkás gyártó, (származása –Egyesült Királyság) készítette. Az üvegház eloxált alumínium profilokból készült, az üvegezése hő szigetelő duplafalú kamrás polikarbonát 4 mm vastagságú lemezekből készült. Az üvegezés polikarbonát elemei H-profilokba illeszkednek, kivéve a szélső és az elülső oldalon lévő üvegezést, ahol az üvegezés szilárd polikarbonát léc segítségével rögzített. Ez a rögzítés olyan megoldást jelent, amely jelentősen növeli az üvegház szilárdságát és stabilitását a szél hatása és a hó terhelésével szemben.


Polikarbonát - nagyon jó minőségű duplafalú polikarbonát erős UV szűrővel (nem válik törékennyé és nem sárgul a napon és a hidegben). A maximális minőség érdekében az üvegezést magunk gyártjuk kiváló minőségű MARLON polikarbonátból (gyártó: Brett Martin, Nagy-Britannia). A polikarbonátot Csehországban államilag akkreditált vizsgálóintézetek tesztelik építőanyagként. A polikarbonátra 10 év szerződéses garanciát vállalunk jégeső okozta károk ellen (a garancia pontos leírását a jótállási jegy tartalmazza).


Az üvegház fémes ezüst (eloxált alumínium) színben kapható.


Az üvegházat külső méretben szállítjuk: • szélesség 1,93 m 

 • magasság 1,97 m

 • hosszúság 2,57 m

 • terület 4,96 m2

 • az oldalfal magassága 1,24 m


A csomag tartalma: egyszárnyú tolóajtó (szélesség x magasság ajtónyílás 0,61 x 1,61 m), alumínium profilok, üvegezés, 1x tető szellőztető ablak manuális nyitású, horganyzott acél alap, összes kötőelem. Az üvegházhoz megvásárolható prémium kiegészítő tartozékok: polcok, állványok, automatikus nyitók az ablakokhoz, ereszcsatorna készletek, hőmérő, higrométer, öntözőberendezés, elektromos talajfűtés.

Az üvegházat lapraszerelve, részletes útmutatótóval (a lap alján letölthető) szállítjuk, minőségi kartonba csomagolva.


Figyelem: • ha tégla vagy beton lábazatot kíván építeni, akkor azt az üvegház megvásárlása után és az acél alapzat (vagy az üvegházszerkezet) felszerelése után építse meg, az üvegház méretei az üvegház maximális külső méretei, és nem használhatók fel a lábazat méréséhez és építéséhez

 • természetes trágyák (ló-/tehéntrágya, csirketrágya stb.), műtrágyák, növényvédő szerek, gyomirtók és egyéb vegyszerek használata esetén az üvegház acél alkatrészei (talapzat, csavarok stb.) hosszabb-rövidebb idő után korrodálódhatnak

 • a terméket szétszerelt állapotban szállítják

 • a képeken látható termék tartalmazhat az alapcsomagban nem szereplő kiegészítő tartozékokat vagy elemeket is

 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú háztartási használatra készült


Méretei és a csomag súlya: • csomag 1 - 23 x 253 x 13 cm - 21,6 kg

 • csomag 2 - 67 x 193 x 9 cm - 16 kg

 • csomag 3 - 10 x 258 x 9 cm - 8,7 kg

Adatok
Cikkszám
LG1469
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!