Adax Neo

Miért válassza az Adax Neo elektromos fűtőpaneleket?

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az elektromos fűtőpanelek, nem véletlenül, ugyanis rendkívül energiatakarékosak és beépítésük sem igényel különösebb átalakításokat. A korszerű berendezésekkel többé nem jelenthet problémát egyetlen területen sem a fűtés, legyen szó akár üzlethelyiségről vagy télikertről. Az elektromos fűtőpanelek kínálatában számtalan márkával találkozhatnak a vásárlók, azonban, ha valaki a legkényelmesebb és legkorszerűbb megoldásra vágyik, érdemes megismerkednie az Adax Neo Norvég fűtőberendezésekkel!

Az Adax Neo elektromos fűtőpanelek minden olyan kritériumnak megfelelnek, amelyek felmerülhetnek egy ilyen berendezés megvásárlásakor. A gyártó termékei gazdaságosan, kényelmesen működtethetők és igényes, egyszerű megjelenésük mellett sem lehet elmenni szó nélkül. Azok, akik az Adax Neo elektromos fűtőpaneleket választják otthonaikba vagy vállalkozásuk telephelyére, nemcsak egy praktikus berendezés tulajdonosává válhatnak, hanem egy minden enteriőrbe kiválóan illeszkedő, a szokványostól eltérő elektromos fűtéssel büszkélkedhetnek. A digitális vezérlés és a kiváló hatásfok révén a mai fűtőpanelek között a márka berendezései a leggazdaságosabb üzemeltetést biztosítják.

Az Adax Neo elektromos fűtőpanelek gazdaságos működtetése egyértelműen a beépített digitális termosztátnak köszönhető. Tetszőlegesen beállíthat két hőmérsékletet, amiket a nap különböző szakaszaiban váltogathat, ily módon akár 20% energiát megtakaríthatnak az emberek. Ha több helyiséget szeretne fűteni a korszerű berendezésekkel, akkor sem kell központi rendszerben gondolkodni, minden egyes helyiségben az optimális hőmérsékletet tudják garantálni az Adax Neo elektromos fűtőpanelek, egymástól függetlenül.

Tapasztalja meg Ön is az Adax Neo elektromos fűtőpanelek előnyeit! Szerezze be választékunkból a korszerű, esztétikus berendezést! Ha a vásárlás előtt bővebb információkra lenne szüksége az Adax Neo elektromos fűtőpanelekről, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Az Adax Neo fűtőpanelben nem egy hagyományos izzószál van, hanem egy speciális kerámia magos fűtőbetét, mely jóval alacsonyabb hőmérsékleten(250 Celsius) működik a megszokott izzószálaknál.

Gazdaságossága a precíz vezérlésben rejlik.

Általában percenként 20 másodpercen keresztül üzemel, ki-be kapcsol (azután, hogy elérte az Ön által beállított pontos hőfokot).

További megtakarítás a takarékfunkció(ezáltal 15-20% energiamegtakarítás érhető el) használatával  könnyen elérhető.

A vezérlés szabályozza  a komfort és a takarék-hőmérséklet beállításait. Tehát,

ha nem vagyunk a helyiségben akkor nem kell ugyanazt a hőmérsékletet tartani, mint egyéb esetben.

Ha az ADAX fűtőtest önálló elektromos fűtésként üzemel, a kívánt hőmérséklet elérésére jó szigetelés esetén, átlagos 20-22 fok előállítása mellett, 6-8 üzemórát igényel a 24 órából.

Vizes helyiségekben nem alkalmazható!

Vizes helyiségben alkalmazza az Adax Wifi termékeket. Adax Wifi termékek


4 alapszínben kapható:

  1. piros    
  2. ezüst
  3. fekete
  4. fehér

 

Nézet:
Sorrend:

 

 Szeretné tudni , hogy mennyi lenne a fűtés kiépítése?

Küldjön e-mail-t!

Kérem válasszon termékcsaládot,adja meg az épület belmagasságát,a fűtendő helyiség m2, illetve a szigetelés és nyílászárók fajtáját!

Árajánlat kéréséhez kérem kattintson ide!