Infra

Napsugárzás az Ön otthonában!

Képzelje el, hogy kint áll a természetben, a feje fölött pedig a nap ontja a meleget!

Kellemesen érzés tölti el, amint a napsugarak melengetik a bőrét.

Kellemesebben vidámabban telik a tél, ha napközben gyönyörűen süt a nap.

Mit szólna hozzá, ha ugyanezt az élményt élhetné át a saját otthonában is?

Télen, amikor a fűtési szezon javában tart, a legfőbb probléma az ideális fűtési rendszer megtalálása. Miért maradna a hagyományos fűtésnél mikor  annyival jobbak, korszerűbbek és innovatívabbak is léteznek? Olyanok, mint amilyen például az  infrafűtés.

Az infrafűtést általában  a mennyezetre szerelik fel, melynek köszönhetően úgy érezhetjük, hogy a fentről érkező napsugarak melege fűti fel a lakást.  Az infrafűtés egyik nagy előnye, hogy figyelemreméltó hatékonysággal rendelkezik, emellett pedig csekély a hővesztesége. Az infrapanel működésének lényege, hogy az a környező testeket, tárgyakat melegíti fel, anélkül, hogy annak negatív hatása lenne. Ezt követően pedig a levegőt.

A lényeg, hogy az előzetesen felmelegített falak már nem vonnak el hőt a levegőből, így nincs hőveszteség sem. Nincs benne se izó,se mozgó alkatrész! A meghibásodás szinte lehetelen!

Az infrafűtés az átlagosnál jóval gyorsabban képes felfűteni a teret, ezért akkor sem kell dideregni, ha közvetlenül hazaérkezés után kapcsoljuk be a fűtést, mert gyorsan meleg lesz a szobában. Az infrafűtés szabályozása és a beállítása nagyon egyszerű.  Nem igényel karbantartást és a fogyasztása is mérhető.

Fő fűtésként és fűtéskiegészítésként is tökéletes választás!

Nem keveri a port, antiallergén, így hálószobába és gyerekszobába kimondottan egészséges!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését ez iránt az igazán korszerű fűtési rendszer iránt, keressen minket bizalommal a honlapon közzétett elérhetőségeink egyikén!

Mi is az az infrafűtés?

Az infrapanelek által kibocsátott infravörös sugárzás, hétköznapi nyelven hősugárzás által történő fűtés lényege, hogy úgy működik, mint a nap sugarai, így, mivel a természet módszerét használja, sokkal egészségesebb is az emberi szervezet számára.

Az infrafűtés nem a levegőt melegíti fel, hanem az infravörös sugárzást elnyelő testeket, és csak ezek melegítik tovább a levegőt. Ezt a megoldást használják szaunákban is ; ezért kellemesebb egy infraszaunában pihenni, mint például egy finn szaunában, mert egy infraszaunában nem a levegő melegszik fel, így tovább bírhatjuk a hőséget, hiszen a légzésnél nem szívjuk a tüdőnkbe a forró gőzt.

Ne csak a szaunába élvezze az infrafűtés előnyeit, hanem alkalmazza otthonában is!

 Választhat keret nélküli, fakeretes és aluminium keretes infrapanelt az Ön otthonához igazítva!

A fűtőpanelekhez külön termosztát szükséges.

Nézet:
Sorrend:

Szeretné tudni , hogy mennyi lenne a fűtés kiépítése?

Küldjön e-mail-t!

Kérem válasszon termékcsaládot,adja meg az épület belmagasságát,a fűtendő helyiség m2, illetve a szigetelés és nyílászárók fajtáját!

Árajánlat kéréséhez kérem kattintson ide!