pergola egy rózsán LANITPLAST S7012

Raktáron
Raktárkészlet:
17 db
pergola egy rózsán LANITPLAST S7012
pergola egy rózsán LANITPLAST S7012
pergola egy rózsán LANITPLAST S7012
pergola egy rózsán LANITPLAST S7012
65 720 Ft
Pergola egy rózsán,, sze 120 x m 52 x ma 213 cm,természetes fa 45 mm, nyomásos impregnálás.
Részletek

A kiváló minőségű fából készült minipergola rózsákhoz (vagy más hegymászó növényekhez) érdekes eleme lehet kertjének. Stabil alapot kínál a növények számára, és amint a növények átnőnek az íven, a kert kellemes részét hozza létre. Ez a rózsaszín kerti boltív készült zöld impregnált fenyőfa egy extrém vastagsága 4,5 cm.


Fa felületkezelése:
A gyártás során nyomással impregnált fa kerül fehasználásra. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. A hígított impregnáló sókat nagynyomású ipari nyomókamrában nyomják a fa belső szerkezetébe, így a kezelt fa magas nedvességtartalommal bír e folyamat végén, és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomással impregnált fa sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a tipikus zöldes, vöröses, kékes vagy szürkés színű. A fa felületén gyakran lehetnek apró szürke / zöldes / fehér foltok. Gyakran ezeket a foltokat először penésznek minősítik. Legtöbbjük ártalmatlan sókristály, amely a felszínen a fa gyantás komponenseivel keveredik. Ezek a foltok idővel nyom nélkül eltűnnek. A felületen lévő sókristályokat a helyes nyomásos impregnálás minőségi jellemzőjének tekintik. A nagyobb fekete pontok már valóban penészgé válhatnak, ami könnyen előfordulhat impregnált fa beltéri tárolásakor vagy elégtelen szellőzés mellett. A pontok egyszerűen eltávolíthatók a fa egyszerű súrolásával. Súrolja erősen az érintett területeket klór tartalmú háztartási tisztítószerrel. A pontok a csak a fa felületén jelentkeznek, és ez a nyomással impregnált fa teljesen természetes tulajdonsága.


Összeszerelés előtt az alkatrészeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval, megelőzendő a penész kialakulását, kell kezelni. A végső felületkezeléshez használjon időjárásálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező festéket a belső térben, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A bevonatnak egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a festéknek elegendő színpigmentje van, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó használati utasításait. A tökéletes szárítás és szellőzés után vigyen fel egy második réteget. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a termék élettartamát.


Alapvető funkciók:



  • természetes fa design

  • a fát a penész ellen nyomás impregnálással kezelik - zöldes színű

  • profil vastagsága 4,5 cm

  • rendkívül gyors és egyszerű telepítés

  • külső méretek sze 120 x m 52 x ma 213 cm

  • súlya 18 kg

Adatok
Fájlok
https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/UNI_verze/LANITPLAST/S/LP_S7012.pdf
Tömeg
18 kg
Szín
fa színe
Külméret szélesség
1,20 m
Külméret hossza
0,52 m
Külméret magasság
2,13 m
Kategória
kerti pergola
Beépített terület
0,62 m2
Szerkezet anyaga
fa
Počet ALU-bitumen rolí na střechu 1x5 m
ks
Počet bitumenových rolí 0,5x5 m
ks
Szállítási idő

Raktáron

1
Szállítási költség

Ingyenes szállítás

ingyenes
Cikkszám
LG2405
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!