pergola egy rózsán LANITPLAST S7012 LG2405

Raktáron
Raktárkészlet:
13 db
pergola egy rózsán LANITPLAST S7012 LG2405
pergola egy rózsán LANITPLAST S7012 LG2405
pergola egy rózsán LANITPLAST S7012 LG2405
pergola egy rózsán LANITPLAST S7012 LG2405
65 720 Ft
Pergola egy rózsán,, sze 120 x m 52 x ma 213 cm,természetes fa 45 mm, nyomásos impregnálás.
Részletek

A kiváló minőségű fából készült minipergola rózsákhoz (vagy más hegymászó növényekhez) érdekes eleme lehet kertjének. Stabil alapot kínál a növények számára, és amint a növények átnőnek az íven, a kert kellemes részét hozza létre. Ez a rózsaszín kerti boltív készült zöld impregnált fenyőfa egy extrém vastagsága 4,5 cm.


Fa felületkezelése:
A gyártás során nyomással impregnált fa kerül fehasználásra. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. A hígított impregnáló sókat nagynyomású ipari nyomókamrában nyomják a fa belső szerkezetébe, így a kezelt fa magas nedvességtartalommal bír e folyamat végén, és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomással impregnált fa sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a tipikus zöldes, vöröses, kékes vagy szürkés színű. A fa felületén gyakran lehetnek apró szürke / zöldes / fehér foltok. Gyakran ezeket a foltokat először penésznek minősítik. Legtöbbjük ártalmatlan sókristály, amely a felszínen a fa gyantás komponenseivel keveredik. Ezek a foltok idővel nyom nélkül eltűnnek. A felületen lévő sókristályokat a helyes nyomásos impregnálás minőségi jellemzőjének tekintik. A nagyobb fekete pontok már valóban penészgé válhatnak, ami könnyen előfordulhat impregnált fa beltéri tárolásakor vagy elégtelen szellőzés mellett. A pontok egyszerűen eltávolíthatók a fa egyszerű súrolásával. Súrolja erősen az érintett területeket klór tartalmú háztartási tisztítószerrel. A pontok a csak a fa felületén jelentkeznek, és ez a nyomással impregnált fa teljesen természetes tulajdonsága.


Összeszerelés előtt az alkatrészeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval, megelőzendő a penész kialakulását, kell kezelni. A végső felületkezeléshez használjon időjárásálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező festéket a belső térben, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A bevonatnak egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a festéknek elegendő színpigmentje van, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó használati utasításait. A tökéletes szárítás és szellőzés után vigyen fel egy második réteget. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a termék élettartamát.


Alapvető funkciók:  • természetes fa design

  • a fát a penész ellen nyomás impregnálással kezelik - zöldes színű

  • profil vastagsága 4,5 cm

  • rendkívül gyors és egyszerű telepítés

  • külső méretek sze 120 x m 52 x ma 213 cm

  • súlya 18 kg

Adatok
Fájlok
https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/UNI_verze/LANITPLAST/S/LP_S7012.pdf
Tömeg
18 kg
Szín
fa színe
Külméret szélesség
1,20 m
Külméret hossza
0,52 m
Külméret magasság
2,13 m
Kategória
kerti pergola
Beépített terület
0,62 m2
Szerkezet anyaga
fa
Počet ALU-bitumen rolí na střechu 1x5 m
ks
Počet bitumenových rolí 0,5x5 m
ks
Szállítási idő

Raktáron

1
Szállítási költség

Ingyenes szállítás

ingyenes
Cikkszám
LG2405
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!