magaságyás LANITPLAST STILT2 (S7256) LG2386

Raktáron
Raktárkészlet:
19 db
magaságyás LANITPLAST STILT2 (S7256) LG2386
magaságyás LANITPLAST STILT2 (S7256) LG2386
magaságyás LANITPLAST STILT2 (S7256) LG2386
magaságyás LANITPLAST STILT2 (S7256) LG2386
magaságyás LANITPLAST STILT2 (S7256) LG2386
magaságyás LANITPLAST STILT2 (S7256) LG2386
60 214 Ft
Magaságyás, szé 80 x m 80 x ma 80 cm, természetes fa 30 mm, fa impregnálás, belső geotextília, a virágláda alja van.
Részletek

A LANITPLAST STILT emelt ágya tökéletes megoldást kínál gyógynövényeinek vagy virágainak elhelyezésére. Virágok, gyógynövények, zöldségek, mindet szabadon elhelyezheti gyakorlatilag bárhol a kertben. A virágágyás természetes kialakítású, 30 mm vastag fenyőprofilokból készül, így mindenképpen alkalmazkodik kertjéhez. A fát nyomás impregnálással kezelik a penész ellen, azonban azt javasoljuk, hogy a kültéri fa megfelelő felületkezelésével kezelje (az Ön választása szerint). A felvetett virágágyás bélelt geotextília benne. A virágágyásnak nincs alja. A talaj emelt ágyba történő rétegezésekor javasoljuk a talaj szerkezetének a növényekhez való igazítását. A virágláda alja van.


Fa felületkezelése:
A gyártás során nyomással impregnált fa kerül fehasználásra. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. A hígított impregnáló sókat nagynyomású ipari nyomókamrában nyomják a fa belső szerkezetébe, így a kezelt fa magas nedvességtartalommal bír e folyamat végén, és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomással impregnált fa sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a tipikus zöldes, vöröses, kékes vagy szürkés színű. A fa felületén gyakran lehetnek apró szürke / zöldes / fehér foltok. Gyakran ezeket a foltokat először penésznek minősítik. Legtöbbjük ártalmatlan sókristály, amely a felszínen a fa gyantás komponenseivel keveredik. Ezek a foltok idővel nyom nélkül eltűnnek. A felületen lévő sókristályokat a helyes nyomásos impregnálás minőségi jellemzőjének tekintik. A nagyobb fekete pontok már valóban penészgé válhatnak, ami könnyen előfordulhat impregnált fa beltéri tárolásakor vagy elégtelen szellőzés mellett. A pontok egyszerűen eltávolíthatók a fa egyszerű súrolásával. Súrolja erősen az érintett területeket klór tartalmú háztartási tisztítószerrel. A pontok a csak a fa felületén jelentkeznek, és ez a nyomással impregnált fa teljesen természetes tulajdonsága.


Összeszerelés előtt az alkatrészeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval, megelőzendő a penész kialakulását, kell kezelni. A végső felületkezeléshez használjon időjárásálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező festéket a belső térben, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A bevonatnak egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a festéknek elegendő színpigmentje van, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó használati utasításait. A tökéletes szárítás és szellőzés után vigyen fel egy második réteget. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a termék élettartamát.


Alapvető funkciók: • természetes fenyőfa kialakítása

 • a fát nyomás impregnálással kezeljük - vöröses változat

 • belső tér geotextília

 • profilvastagság 30 mm

 • a virágláda alja van

 • rendkívül gyors összeszerelés

 • külső méretek 80 x mély 80 x ma 80 cmÉrtesítés: • szétszerelt állapotban szállítjuk a terméket

 • a képen látható termék tartalmazhat opcionális kiegészítőket vagy elemeket, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz

 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra szolgálA csomag méretei: • csomag 80 x 80 x 70 cm / 35 kgAdatok
Fájlok
https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/UNI_verze/LANITPLAST/S/LP_S7256.pdf
Videók
https://www.youtube.com/embed/KNOR2E36Y_4?rel=0
Tömeg
37 kg
Szín
fa színe
Külméret szélesség
0,80 m
Külméret hossza
0,80 m
Külméret magasság
0,80 m
Gyártó
LANIT PLAST
Kategória
magaságyás
Beépített terület
0,64 m2
Szerkezet anyaga
faanyag 30 mm
Szállítási idő

Raktáron

1
Szállítási költség

Ingyenes szállítás

ingyenes
Cikkszám
LG2386
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!