magaságyás LANITPLAST POTTING9 (S7287)

Rendelhető
magaságyás LANITPLAST POTTING9 (S7287)
magaságyás LANITPLAST POTTING9 (S7287)
magaságyás LANITPLAST POTTING9 (S7287)
magaságyás LANITPLAST POTTING9 (S7287)
Elérhetőség

Raktárra érkezés ideje

2022-05-31
65 720 Ft
Magaságyás, szé 90 x m 40 x ma 138 cm, fenyőfa 22 mm, nyomásos impregnálás, a virágágyásnak van alja.
Részletek

A LANITPLAST POTTING emelt ágya tökéletes megoldást kínál gyógynövényeinek vagy virágainak elhelyezésére. Virágok, gyógynövények, zöldségek, mindet szabadon elhelyezheti gyakorlatilag bárhol a kertben. A virágágyás külső magassága 30 cm, teljes fala 138 cm. A virágágyás természetes kialakítású, 22 mm vastag fenyőprofilokból készül, így mindenképpen alkalmazkodik a kertjéhez. A fát nyomás impregnálással kezeljük, azonban azt javasoljuk, hogy a kültéri fa megfelelő felületkezelésével kezelje (az Ön választása szerint). A talaj rétegezésénél javasoljuk a talaj szerkezetének a növényekhez való igazítását. A virágágyásnak alja van.


Fa felületkezelése:
A gyártás során nyomással impregnált fa kerül fehasználásra. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. A hígított impregnáló sókat nagynyomású ipari nyomókamrában nyomják a fa belső szerkezetébe, így a kezelt fa magas nedvességtartalommal bír e folyamat végén, és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomással impregnált fa sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a tipikus zöldes, vöröses, kékes vagy szürkés színű. A fa felületén gyakran lehetnek apró szürke / zöldes / fehér foltok. Gyakran ezeket a foltokat először penésznek minősítik. Legtöbbjük ártalmatlan sókristály, amely a felszínen a fa gyantás komponenseivel keveredik. Ezek a foltok idővel nyom nélkül eltűnnek. A felületen lévő sókristályokat a helyes nyomásos impregnálás minőségi jellemzőjének tekintik. A nagyobb fekete pontok már valóban penészgé válhatnak, ami könnyen előfordulhat impregnált fa beltéri tárolásakor vagy elégtelen szellőzés mellett. A pontok egyszerűen eltávolíthatók a fa egyszerű súrolásával. Súrolja erősen az érintett területeket klór tartalmú háztartási tisztítószerrel. A pontok a csak a fa felületén jelentkeznek, és ez a nyomással impregnált fa teljesen természetes tulajdonsága.


Összeszerelés előtt az alkatrészeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval, megelőzendő a penész kialakulását, kell kezelni. A végső felületkezeléshez használjon időjárásálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező festéket a belső térben, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A bevonatnak egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a festéknek elegendő színpigmentje van, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó használati utasításait. A tökéletes szárítás és szellőzés után vigyen fel egy második réteget. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a termék élettartamát.


Alapvető funkciók: • természetes fenyőfa kialakítása

 • a fát a penész ellen nyomás impregnálással kezeljük - zöldes színű

 • profilvastagság 22 mm

 • a virágágyásnak alja van

 • rózsafal

 • rendkívül gyors összeszerelés

 • külső méretek szé 90 x mé 40 x ma 138 cm


Értesítés: • szétszerelt állapotban szállítjuk a terméket

 • a képen látható termék tartalmazhat opcionális kiegészítőket vagy elemeket, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz

 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra szolgál


A csomag méretei: • 1. csomag 90 x 40 x 27 cm / 23 kg

 • 2. csomag 90 x 3 x 122 cm / 10 kg

Adatok
Fájlok
https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/UNI_verze/LANITPLAST/S/LP_S7287.pdf
Tömeg
33kg
Szín
fa színe
Külméret szélesség
0,90m
Külméret hossza
0,40m
Külméret magasság
1,38m
Gyártó
LANIT PLAST
Kategória
magaságyás
Beépített terület
0,36m2
Szerkezet anyaga
faanyag 22 mm
Szállítási idő

Raktáron

1
Szállítási költség

Ingyenes szállítás

ingyenes
Cikkszám
LG2404
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!