magaságyás LANITPLAST POTTING9 (S7287)

Rendelhető
magaságyás LANITPLAST POTTING9 (S7287)
magaságyás LANITPLAST POTTING9 (S7287)
magaságyás LANITPLAST POTTING9 (S7287)
magaságyás LANITPLAST POTTING9 (S7287)
Elérhetőség

Raktárra érkezés ideje

2022-09-30
65 720 Ft
Magaságyás, szé 90 x m 40 x ma 138 cm, fenyőfa 22 mm, nyomásos impregnálás, a virágágyásnak van alja.
Részletek

A LANITPLAST POTTING emelt ágya tökéletes megoldást kínál gyógynövényeinek vagy virágainak elhelyezésére. Virágok, gyógynövények, zöldségek, mindet szabadon elhelyezheti gyakorlatilag bárhol a kertben. A virágágyás külső magassága 30 cm, teljes fala 138 cm. A virágágyás természetes kialakítású, 22 mm vastag fenyőprofilokból készül, így mindenképpen alkalmazkodik a kertjéhez. A fát nyomás impregnálással kezeljük, azonban azt javasoljuk, hogy a kültéri fa megfelelő felületkezelésével kezelje (az Ön választása szerint). A talaj rétegezésénél javasoljuk a talaj szerkezetének a növényekhez való igazítását. A virágágyásnak alja van.


Fa felületkezelése:
A gyártás során nyomással impregnált fa kerül fehasználásra. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. A hígított impregnáló sókat nagynyomású ipari nyomókamrában nyomják a fa belső szerkezetébe, így a kezelt fa magas nedvességtartalommal bír e folyamat végén, és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomással impregnált fa sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a tipikus zöldes, vöröses, kékes vagy szürkés színű. A fa felületén gyakran lehetnek apró szürke / zöldes / fehér foltok. Gyakran ezeket a foltokat először penésznek minősítik. Legtöbbjük ártalmatlan sókristály, amely a felszínen a fa gyantás komponenseivel keveredik. Ezek a foltok idővel nyom nélkül eltűnnek. A felületen lévő sókristályokat a helyes nyomásos impregnálás minőségi jellemzőjének tekintik. A nagyobb fekete pontok már valóban penészgé válhatnak, ami könnyen előfordulhat impregnált fa beltéri tárolásakor vagy elégtelen szellőzés mellett. A pontok egyszerűen eltávolíthatók a fa egyszerű súrolásával. Súrolja erősen az érintett területeket klór tartalmú háztartási tisztítószerrel. A pontok a csak a fa felületén jelentkeznek, és ez a nyomással impregnált fa teljesen természetes tulajdonsága.


Összeszerelés előtt az alkatrészeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval, megelőzendő a penész kialakulását, kell kezelni. A végső felületkezeléshez használjon időjárásálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező festéket a belső térben, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A bevonatnak egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a festéknek elegendő színpigmentje van, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó használati utasításait. A tökéletes szárítás és szellőzés után vigyen fel egy második réteget. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a termék élettartamát.


Alapvető funkciók: • természetes fenyőfa kialakítása

 • a fát a penész ellen nyomás impregnálással kezeljük - zöldes színű

 • profilvastagság 22 mm

 • a virágágyásnak alja van

 • rózsafal

 • rendkívül gyors összeszerelés

 • külső méretek szé 90 x mé 40 x ma 138 cm


Értesítés: • szétszerelt állapotban szállítjuk a terméket

 • a képen látható termék tartalmazhat opcionális kiegészítőket vagy elemeket, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz

 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra szolgál


A csomag méretei: • 1. csomag 90 x 40 x 27 cm / 23 kg

 • 2. csomag 90 x 3 x 122 cm / 10 kg

Adatok
Fájlok
https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/UNI_verze/LANITPLAST/S/LP_S7287.pdf
Tömeg
33 kg
Szín
fa színe
Külméret szélesség
0,90 m
Külméret hossza
0,40 m
Külméret magasság
1,38 m
Gyártó
LANIT PLAST
Kategória
magaságyás
Beépített terület
0,36 m2
Szerkezet anyaga
faanyag 22 mm
Szállítási idő

Raktáron

1
Szállítási költség

Ingyenes szállítás

ingyenes
Cikkszám
LG2404
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!