magaságyás LANITPLAST POTTING11 (S7276)

Raktáron
Raktárkészlet:
16 db
magaságyás LANITPLAST POTTING11 (S7276)
magaságyás LANITPLAST POTTING11 (S7276)
magaságyás LANITPLAST POTTING11 (S7276)
magaságyás LANITPLAST POTTING11 (S7276)
magaságyás LANITPLAST POTTING11 (S7276)
magaságyás LANITPLAST POTTING11 (S7276)
60 214 Ft
Magaságyás, szé 140 x m 140 x ma 40 cm, fenyőfa 16 mm, fa impregnálás, belső geotextília, a virágládának nincs alja.
Részletek
A LANITPLAST POTTING emelt ágya tökéletes megoldást kínál gyógynövényeinek vagy virágainak elhelyezésére. Virágok, gyógynövények, zöldségek, mindet szabadon elhelyezheti gyakorlatilag bárhol a kertben. A virágágyás természetes kialakítású, 16 mm vastag fenyőprofilokból készül, így mindenképpen alkalmazkodik kertjéhez. A fát nyomás impregnálással kezelik a penész ellen, azonban azt javasoljuk, hogy a kültéri fa megfelelő felületkezelésével kezelje (az Ön választása szerint). A felvetett virágágyás bélelt geotextília benne. A virágágyásnak nincs alja. A talaj emelt ágyba történő rétegezésekor javasoljuk a talaj szerkezetének a növényekhez való igazítását. A virágládának nincs alja.

Fa felületkezelése:
A gyártás során nyomással impregnált fa kerül fehasználásra. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. A hígított impregnáló sókat nagynyomású ipari nyomókamrában nyomják a fa belső szerkezetébe, így a kezelt fa magas nedvességtartalommal bír e folyamat végén, és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomással impregnált fa sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a tipikus zöldes, vöröses, kékes vagy szürkés színű. A fa felületén gyakran lehetnek apró szürke / zöldes / fehér foltok. Gyakran ezeket a foltokat először penésznek minősítik. Legtöbbjük ártalmatlan sókristály, amely a felszínen a fa gyantás komponenseivel keveredik. Ezek a foltok idővel nyom nélkül eltűnnek. A felületen lévő sókristályokat a helyes nyomásos impregnálás minőségi jellemzőjének tekintik. A nagyobb fekete pontok már valóban penészgé válhatnak, ami könnyen előfordulhat impregnált fa beltéri tárolásakor vagy elégtelen szellőzés mellett. A pontok egyszerűen eltávolíthatók a fa egyszerű súrolásával. Súrolja erősen az érintett területeket klór tartalmú háztartási tisztítószerrel. A pontok a csak a fa felületén jelentkeznek, és ez a nyomással impregnált fa teljesen természetes tulajdonsága.


Összeszerelés előtt az alkatrészeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval, megelőzendő a penész kialakulását, kell kezelni. A végső felületkezeléshez használjon időjárásálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező festéket a belső térben, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A bevonatnak egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a festéknek elegendő színpigmentje van, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó használati utasításait. A tökéletes szárítás és szellőzés után vigyen fel egy második réteget. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a termék élettartamát.


Alapvető funkciók: • természetes fenyőfa kialakítása

 • a fát a penész ellen nyomás impregnálással kezeljük - zöldes színű

 • belső tér geotextíliákkal

 • profilvastagság 16 mm

 • rendkívül gyors összeszerelés

 • a virágládának nincs alja

 • külső méretek szé 140 x m 140 x ma 40 cm

 • belső méretek szé 125 x m 125 x ma 40 cm

Értesítés: • szétszerelt állapotban szállítjuk a terméket

 • a képen látható termék tartalmazhat opcionális kiegészítőket vagy elemeket, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz

 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra szolgál

A csomag méretei: • csomag 35 x 145 x 45 cm / 31 kg


Adatok
Fájlok
https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/UNI_verze/LANITPLAST/S/LP_S7276.pdf
Tömeg
31 kg
Szín
fa színe
Külméret szélesség
1,40 m
Külméret hossza
1,40 m
Külméret magasság
0,40 m
Gyártó
LANIT PLAST
Kategória
magaságyás
Beépített terület
1,44 m2
Szerkezet anyaga
faanyag 16 mm
Szállítási idő

Raktáron

1
Szállítási költség

Ingyenes szállítás

ingyenes
Cikkszám
LG2527
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!