magaságyás LANITPLAST MADRID5 (S7233) LG2449

Raktáron
Raktárkészlet:
17 db
magaságyás LANITPLAST MADRID5 (S7233) LG2449
magaságyás LANITPLAST MADRID5 (S7233) LG2449
magaságyás LANITPLAST MADRID5 (S7233) LG2449
magaságyás LANITPLAST MADRID5 (S7233) LG2449
magaságyás LANITPLAST MADRID5 (S7233) LG2449
magaságyás LANITPLAST MADRID5 (S7233) LG2449
69 095 Ft
Magaságyás, szé 50 x m 110 x ma 38 cm, természetes fa 40 mm, fa impregnálás, geotextília, a virágláda alja van.
Részletek

Design emelt virágágyás, méretei szé 50 x m 110 x ma 38 cm. A fát nyomás impregnálással kezeljük, azonban azt javasoljuk, hogy a kültéri fa megfelelő felületkezelésével kezeljük (az Ön választása szerint) - vagyis egy megfelelő gombaellenes bevonattal. A talaj emelt ágyba történő rétegezésekor javasoljuk a talaj szerkezetének a növényekhez való igazítását. Az emelt növényi ágy bélelt geotextília, és két fogantyúval is rendelkezik. A virágláda alja van


Fa felületkezelése:
A gyártás során nyomással impregnált fa kerül fehasználásra. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. A hígított impregnáló sókat nagynyomású ipari nyomókamrában nyomják a fa belső szerkezetébe, így a kezelt fa magas nedvességtartalommal bír e folyamat végén, és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomással impregnált fa sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a tipikus zöldes, vöröses, kékes vagy szürkés színű. A fa felületén gyakran lehetnek apró szürke / zöldes / fehér foltok. Gyakran ezeket a foltokat először penésznek minősítik. Legtöbbjük ártalmatlan sókristály, amely a felszínen a fa gyantás komponenseivel keveredik. Ezek a foltok idővel nyom nélkül eltűnnek. A felületen lévő sókristályokat a helyes nyomásos impregnálás minőségi jellemzőjének tekintik. A nagyobb fekete pontok már valóban penészgé válhatnak, ami könnyen előfordulhat impregnált fa beltéri tárolásakor vagy elégtelen szellőzés mellett. A pontok egyszerűen eltávolíthatók a fa egyszerű súrolásával. Súrolja erősen az érintett területeket klór tartalmú háztartási tisztítószerrel. A pontok a csak a fa felületén jelentkeznek, és ez a nyomással impregnált fa teljesen természetes tulajdonsága.


Összeszerelés előtt az alkatrészeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval, megelőzendő a penész kialakulását, kell kezelni. A végső felületkezeléshez használjon időjárásálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező festéket a belső térben, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A bevonatnak egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a festéknek elegendő színpigmentje van, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó használati utasításait. A tökéletes szárítás és szellőzés után vigyen fel egy második réteget. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a termék élettartamát.


Alapvető funkciók:  • természetes fenyőfa kialakítása

  • a fát a penész ellen nyomás impregnálással kezeljük - zöldes színű

  • profilvastagság 40 mm

  • a virágláda alja van

  • belső tér geotextília

  • külső méretek szé 50 x m 110 x ma 38 cmÉrtesítés:  • szétszerelt állapotban szállítjuk a terméket

  • a képen látható termék tartalmazhat opcionális kiegészítőket vagy elemeket, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz

  • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra szolgál

A csomag méretei:  • csomag 50 x 110 x 38 cm / 30 kgAdatok
Fájlok
https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/UNI_verze/LANITPLAST/S/LP_S7233.pdf
Tömeg
30 kg
Szín
fa színe
Külméret szélesség
0,50 m
Külméret hossza
1,10 m
Külméret magasság
0,38 m
Gyártó
LANIT PLAST
Kategória
magaságyás
Beépített terület
0,55 m2
Szerkezet anyaga
faanyag 40 mm
Szállítási idő

Raktáron

1
Szállítási költség

Ingyenes szállítás

ingyenes
Cikkszám
LG2449
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!