magaságyás LANITPLAST MADRID5 (S7233)

Raktáron
Raktárkészlet:
21 db
magaságyás LANITPLAST MADRID5 (S7233)
magaságyás LANITPLAST MADRID5 (S7233)
magaságyás LANITPLAST MADRID5 (S7233)
magaságyás LANITPLAST MADRID5 (S7233)
magaságyás LANITPLAST MADRID5 (S7233)
magaságyás LANITPLAST MADRID5 (S7233)
69 095 Ft
Magaságyás, szé 50 x m 110 x ma 38 cm, természetes fa 40 mm, fa impregnálás, geotextília, a virágláda alja van.
Részletek

Design emelt virágágyás, méretei szé 50 x m 110 x ma 38 cm. A fát nyomás impregnálással kezeljük, azonban azt javasoljuk, hogy a kültéri fa megfelelő felületkezelésével kezeljük (az Ön választása szerint) - vagyis egy megfelelő gombaellenes bevonattal. A talaj emelt ágyba történő rétegezésekor javasoljuk a talaj szerkezetének a növényekhez való igazítását. Az emelt növényi ágy bélelt geotextília, és két fogantyúval is rendelkezik. A virágláda alja van


Fa felületkezelése:
A gyártás során nyomással impregnált fa kerül fehasználásra. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. A hígított impregnáló sókat nagynyomású ipari nyomókamrában nyomják a fa belső szerkezetébe, így a kezelt fa magas nedvességtartalommal bír e folyamat végén, és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomással impregnált fa sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a tipikus zöldes, vöröses, kékes vagy szürkés színű. A fa felületén gyakran lehetnek apró szürke / zöldes / fehér foltok. Gyakran ezeket a foltokat először penésznek minősítik. Legtöbbjük ártalmatlan sókristály, amely a felszínen a fa gyantás komponenseivel keveredik. Ezek a foltok idővel nyom nélkül eltűnnek. A felületen lévő sókristályokat a helyes nyomásos impregnálás minőségi jellemzőjének tekintik. A nagyobb fekete pontok már valóban penészgé válhatnak, ami könnyen előfordulhat impregnált fa beltéri tárolásakor vagy elégtelen szellőzés mellett. A pontok egyszerűen eltávolíthatók a fa egyszerű súrolásával. Súrolja erősen az érintett területeket klór tartalmú háztartási tisztítószerrel. A pontok a csak a fa felületén jelentkeznek, és ez a nyomással impregnált fa teljesen természetes tulajdonsága.


Összeszerelés előtt az alkatrészeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval, megelőzendő a penész kialakulását, kell kezelni. A végső felületkezeléshez használjon időjárásálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező festéket a belső térben, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A bevonatnak egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a festéknek elegendő színpigmentje van, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó használati utasításait. A tökéletes szárítás és szellőzés után vigyen fel egy második réteget. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a termék élettartamát.


Alapvető funkciók:  • természetes fenyőfa kialakítása

  • a fát a penész ellen nyomás impregnálással kezeljük - zöldes színű

  • profilvastagság 40 mm

  • a virágláda alja van

  • belső tér geotextília

  • külső méretek szé 50 x m 110 x ma 38 cmÉrtesítés:  • szétszerelt állapotban szállítjuk a terméket

  • a képen látható termék tartalmazhat opcionális kiegészítőket vagy elemeket, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz

  • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra szolgál

A csomag méretei:  • csomag 50 x 110 x 38 cm / 30 kgAdatok
Fájlok
https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/UNI_verze/LANITPLAST/S/LP_S7233.pdf
Tömeg
30 kg
Szín
fa színe
Külméret szélesség
0,50 m
Külméret hossza
1,10 m
Külméret magasság
0,38 m
Gyártó
LANIT PLAST
Kategória
magaságyás
Beépített terület
0,55 m2
Szerkezet anyaga
faanyag 40 mm
Szállítási idő

Raktáron

1
Szállítási költség

Ingyenes szállítás

ingyenes
Cikkszám
LG2449
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!