komposztáló LANITPLAST S730 LG2399

Raktáron
Raktárkészlet:
29 db
komposztáló LANITPLAST S730 LG2399
komposztáló LANITPLAST S730 LG2399
komposztáló LANITPLAST S730 LG2399
komposztáló LANITPLAST S730 LG2399
komposztáló LANITPLAST S730 LG2399
komposztáló LANITPLAST S730 LG2399
43 517 Ft
Fa komposztáló, külső méretek sz 100 x h 100 x ma 68 cm, természetes fa 18 mm, nyomás impregnálás , 480 L.
Részletek

Fa komposztáló. A fát nyomás impregnálással kezelik a penész ellen, de javasoljuk, hogy a kültéri fa megfelelő felületkezelésével kezeljük (az Ön választása szerint).


Alapvető funkciók:  • design természetes fa 18 mm vastag

  • nyomás impregnálás penész ellen - zöldes színű

  • rendkívül gyors összeszerelés

  • külső méretek Sz 100 x M 100 x Ma 68 cmFelület kidolgozása:
A gyártás során nyomással impregnált fát használtak. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. Hígított nagynyomású impregnáló sókat nyomnak a fa belső szerkezetébe egy ipari nyomókamrában, így a kezelt fa magas nedvességtartalommal bír az eljárás végén, és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomással impregnált fa sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a tipikus zöldes, vöröses, kékes vagy szürkés színű. A fa felületén gyakran lehetnek apró szürke / zöldes / fehér foltok. Eleinte gyakran penésznek minősül. Legtöbbjük ártalmatlan sókristály, amely a felszínen fa gyantás komponenseivel kombinálódik. Ezek a pontok végül eltűnnek és felismerhetetlenné válnak. A felszínen lévő sókristályokat a gondos nyomásos impregnálás minőségi jellemzőjének tekintik. A nagyobb fekete pontok már valóban penészgé válhatnak, ami könnyen előfordulhat impregnált fa beltéri tárolásakor vagy elégtelen szellőzés mellett. A mechanikus tisztítás gyakran elegendő azok eltávolításához. Súrolja az erősen érintett területeket háztartási klórtisztítóval. A penész pöttyök csak a fa felületén vannak, és a nyomással impregnált fa teljesen természetes tulajdonságai.


Összeszerelés előtt az alkatrészeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval (megelőzés elleni védelem a kiégés és a penész ellen) kell kezelni. A végső bevonáshoz használjon időjárásnak ellenálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező foltot a belső térben, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A faimpregnálószernek egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a fa impregnálószer elegendő szín pigmentet tartalmaz, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot egy speciális festékkereskedőtől a természetes tűlevelű fa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó munkamenetét. Vigyen fel egy másik réteget a tökéletes szárítás és szellőzés után. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a fatermék élettartamát !!Értesítés:


  • szétszerelt állapotban szállítjuk a terméket

  • a képen látható termék tartalmazhat opcionális kiegészítőket vagy elemeket, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz

  • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra szolgál

A csomag méretei:  • csomag 100 x 100 x 68 cm / 27 kg

Adatok
Fájlok
https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/UNI_verze/LANITPLAST/S/LP_S730.pdf
Tömeg
28 kg
Szín
fa
Külméret szélesség
1,00 m
Külméret hossza
1,00 m
Külméret magasság
0,68 m
Köbtartalom
480 L
Gyártó
SOLID Belguim
Szerkezet anyaga
faanyag
Termékkód
komposztálók
Szállítási idő

Raktáron

1
Szállítási költség

Ingyenes szállítás

ingyenes
Cikkszám
LG2399
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!