finn szauna KARIBU SANDRA (6160)

-15%
finn szauna KARIBU SANDRA (6160)
finn szauna KARIBU SANDRA (6160)
finn szauna KARIBU SANDRA (6160)
finn szauna KARIBU SANDRA (6160)
finn szauna KARIBU SANDRA (6160)
finn szauna KARIBU SANDRA (6160)
finn szauna KARIBU SANDRA (6160)
finn szauna KARIBU SANDRA (6160)
finn szauna KARIBU SANDRA (6160)
finn szauna KARIBU SANDRA (6160)
finn szauna KARIBU SANDRA (6160)
finn szauna KARIBU SANDRA (6160)
finn szauna KARIBU SANDRA (6160)
finn szauna KARIBU SANDRA (6160)
finn szauna KARIBU SANDRA (6160)
finn szauna KARIBU SANDRA (6160)
711 955 Ft
605 162 Ft
Kezdete: 2021.12.07   A készlet erejéig!
Beltéri finn szauna, falvastagság 38 mm, külső méretek 145 x 145 x 187 cm, 2x padot lucfenyőből.
Részletek

Német minőség a prémium német gyártótól, a Karibu Holztechnik GmbH-tól.


Ez a fajta finn szauna legfeljebb két fő részére lett tervezve. A szaunát a ház vagy lakás belső teréhez tervezték. Gyártójának, a németországi Brémából származó KARIBU HOLZTECHNIK cégnek sikerült termékeivel sikeresen tovább vinnie a skandináv szaunák évszázados hagyományait, ugyanakkor a mai modern technológiákat is beépítette. A szauna teljes egészében északi lucfenyőből készült, természetes kivitelben. A fa Európa északi részéből származik, és teljesen vegyszermentesen lett kezelve (se nem festett, se nem lakkozott). Ennek eredményeként mentes minden olyan ismert problémás anyagtól, amely a szaunázás során a fából felszabadulhat. Ez a beltéri szauna 38 mm vastag tömör fából készült. A szauna falai speciálisan simított, dupla nyelvvel és horonnyal ellátott deszkákból állnak, melyek rendkívüli illesztési szilárdságot garantálnak. Méretek 145 x 145 cm.


A teljesen üvegből készült ajtó 8 mm vastag füstölt biztonsági üvegből készült. Az ajtó átjárójának méretei 64 x 162 cm. Az ajtó bal vagy jobb oldali ajtónak is felszerelhető.


A szauna nem rendelkezik saját padlóval, és csak olyan helyiségben helyezhető el, ahol a padlóburkolat megfelelő, ideális esetben csempézett.


Az alábbi kiegészítőket ajánljuk a fent említett szaunához:  • Szauna kályha 3,6 kW


    • A fent említett szaunamodellhez egy gazdaságos, 3,6 kW-os elektromos kályha is rendelhető, amely klasszikus vezetékkel van ellátva, és azonnal 230 V-os konnektorba dugható. Hátránya a szauna kissé hosszabb felfűtési ideje, előnye az egyszerű, villanyszerelő nélküli bekötés. A 3,6 kW-os kályha közvetlenül a kályhába integrált vezérlővel vagy külső vezérlővel (a szauna külső oldalán történő felszereléshez) kapható.

  • Szauna kályha 9 kW

    • Sokkal erősebbek a 9 kW-os kályhák. Ezekhez azonban 400 V, 16 A védelem, 5 x 2,5 mm-es kábel és szakember által ajánlott kábelezés szükséges. Nagy előnye a szauna gyors felmelegedése. Hátránya azonban a kezdeti bonyolult kábelezés és a kissé magasabb áramfelvétel. Közvetlenül a kályhára integrált vezérlővel vagy közvetlenül a kályhára integrált vezérlővel vagy külső digitális vezérlővel (a szauna külső oldalán történő felszereléshez) kapható.
Minden KARIBU kályhamodell belső részei korrózióálló anyagból készültek. Továbbá minden KARIBU kályhamodellhez 18 kg szaunakő tartozik.


Felszerelések és tartozékok:
Az alapcsomag tartalmaz 2x padot lucfenyőből (2x szélesség 57 cm, max. 250 kg) és egy fából készült védőkeretet a kályha számára. Ajánljuk a kínálatunkban található egyéb szauna tartozékokat.


A szauna megvásárlása előtt:
A szaunavásárlás előtt javasoljuk, hogy ellenőrizze a háztulajdonos hozzájárulását. Ezután meg kell tudnia, hogy milyen lehetőségei vannak a szaunakályha csatlakoztatására - azaz, hogy van-e 400 V a lakásban + van-e legalább 16 A-s megszakítója. Ennek megfelelően válassza ki a kályhát. kínálatunkból.


Szállítási módok, feltételek:
Személyes átvétel a fióktelepeinken lehetséges, azonban kérjük, vegye figyelembe a szauna nagyobb súlyát és a megfelelő utánfutó vagy inkább furgon (pl. tranzit) szükségességét. Ha házhoz szállítást kér, a szaunát szétszerelt állapotban szállítjuk az Ön ingatlanához. A termék további kezeléséről (pl. a telepírés helyéről a lakásba, a kertbe, a garázsba) a vevőnek kell gondoskodnia, a szállító nem gondoskodik a szauna további áthelyezéséről. A kirakodás során a vevő együttműködése szükséges. Különösen a nagyobb szaunák esetében kérjük, vegye előre figyelembe, hogy a becsomagolt szauna több raklapot is jelenthet több száz kg össztömeggel!


További információ:  • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.

  • a képen látható termék további tartozékokat vagy elemeket tartalmazhat, amelyek nem tartoznak az alapcsomaghoz.

  • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék


Csomagolási méretek:  • raklap - 202 x 116 x 53 cm / 270 kgAdatok
Fájlok
https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/HU/KARIBU/SZAUNA/a_fa_termeszetes_tulajdonsagai_HU.pdf, https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/HU/KARIBU/SZAUNA/sauna_transport_HU.pdf, https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/HU/KARIBU/SZAUNA/altalanos_utasitasok_szauna_kalyha_HU.pdf, https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/UNI_verze/KARIBU/SAUNY/navod_na_montaz_sauna_KARIBU_SANDRA.pdf
Videók
https://www.youtube.com/embed/nIKRb_rFrG0?rel=0
Tömeg
250kg
Külméret szélesség
1,45m
Külméret hossza
m
Külméret magasság
1,87m
Gyártó
KARIBU HOLZTECHNIK
Kategória
beltéri szaunák
Ajtó
füstös üveg 8 mm
Szerkezet anyaga
lucfenyőfa
Külméret mélység
1,45m
Ház fala vastagsága
38mm
Szauna típusa
beltéri
Szigetelés vastagsága
mm
A pad anyaga és tartozékai
lucfenyőfa
A padok száma és mérete
2x / 1x szélesség 57 cm + 1x szélesség 27 cm
Ionizációs funkció
nem
Fűtők száma
0
Beépített rádió
nem
Fűtő teljesítmény
0
Személyek száma
2fö
Fűtés típusa
nélkül
Ajánlott kályhák
3,6 kW vagy 9 kW
Szauna kályha
nem
Szauna kövek
nem
Cikkszám
LG1953
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!