fából készült kerti ház SOLID EVA 229 x 194 cm (P851) set LG1590

-20%
Raktáron
Raktárkészlet:
37 db
fából készült kerti ház SOLID EVA 229 x 194 cm (P851) set LG1590
fából készült kerti ház SOLID EVA 229 x 194 cm (P851) set LG1590
fából készült kerti ház SOLID EVA 229 x 194 cm (P851) set LG1590
fából készült kerti ház SOLID EVA 229 x 194 cm (P851) set LG1590
fából készült kerti ház SOLID EVA 229 x 194 cm (P851) set LG1590
fából készült kerti ház SOLID EVA 229 x 194 cm (P851) set LG1590
fából készült kerti ház SOLID EVA 229 x 194 cm (P851) set LG1590
fából készült kerti ház SOLID EVA 229 x 194 cm (P851) set LG1590
497 165 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

397 732 Ft
Kezdete: 2023.06.07   A készlet erejéig!
Faház, falvastagság 12 mm, külső méretek sz 229 x mély 194 cm, ház területe 4,45 m2, ajándék - fapadló + tető fólia."
Részletek
A klasszikus SOLID EVA tömör kerti ház tökéletes tárolóhelyet kínál az alapvető kerti szerszámok számára. Ez a modell beépített ablakokkal rendelkezik a bejárati ajtóban. Készletben, szétszerelt állapotában szállítjuk. Ennek a játszóháznak az építési rendszere egyszerű - a szerkezet falpanelekből, a tető pedig OSB-lapokból készült. Az egyes panelek csak össze vannak csavarozva.

Rövid leírás: • falvastagság 12 mm

 • külső méretek: szélesség 229 x magasság 194 cm

 • a ház magassága 203 cm

 • fal magassága 171 cm

 • pántos kétszárnyú ajtó, szélesség 126 x magasság 166 cm

 • fa profilokból készült padlóburkolat hornyos-nyelves rendszerben (előre elkészített panelek)

 • kész panelekből készült falrendszer

 • tető OSB lapokból (12 mm)

 • 2x ablak (plexi üvegezés)

 • nyomással impregnált penész ellen

 • tetőfedő filc tartalmazza

 • minden szükséges szerelvényt tartalmaz


Tető:
A tető forgácslapból készült. Az alap szürke bitumenes karton a szállítás részét képezi. Az élettartam lejárta után, vagy ha más tetőszínt szeretne, a nyeregtetős házakhoz 3,3 mm vastagságú öntapadós homokfúvott bitumencsíkot (fekete, piros, szürke) ajánlunk. A 15°-nál nagyobb hajlásszögű tetők esetében a bitumenes zsindelyek is alkalmasak. Szükséges számú öntapadó bitumenszalag 0,5x5m = 4 tekercs.Fa felületkezelés:
A termék gyártása során nyomás alatt impregnált fát használtak. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. A hígított impregnáló sókat nagy nyomáson, ipari nyomáskamrában préselik a fa belső szerkezetébe, így a kezelt fa a folyamat végén magas nedvességtartalommal rendelkezik és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomás alatt impregnált fának sajátos jellemzői vannak, különösen a jellegzetes zöldes, kékes vagy szürkés szín. A fa felületén gyakran apró szürke/zöldes/fehér foltok lehetnek. Ezt gyakran először a penészgombák közé sorolják. Ezek általában ártalmatlan sókristályok, amelyek a fából származó gyantás összetevőkkel egyesülnek a felületen. Idővel ezek a foltok eltűnnek és felismerhetetlenné válnak. A felületen lévő sókristályok a gondos nyomásimpregnálás minőségi jelének tekinthetők. A nagyobb fekete pontok már valódi penészgombák lehetnek, amelyek könnyen kialakulhatnak, ha az impregnált fát zárt térben vagy kevés szellőzés mellett tárolják. Eltávolításukhoz gyakran elegendő a kefélés. Súrolja le az erősen érintett területeket klórtartalmú háztartási tisztítószerrel. A penészfoltok csak a fa felületén jelennek meg, és a nyomás alatt kezelt fa teljesen természetes tulajdonságai.A beépítés előtt minden alkatrészt mélyhatású alapozóval kell kezelni (megelőző védelem a kékülés és penészedés ellen) az alkatrészek külső és belső oldalán egyaránt. A végső bevonathoz időjárásálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező lakkot használjon, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A máznak vízlepergetőnek, fényállónak és nedvességállónak kell lennie. Ügyeljen arra, hogy a lakkban elegendő színpigment legyen, különben a fa szürkévé válhat. Kérjen részletes tanácsot egy festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó által tett javaslatokat. A fa száradása és kiszellőztetése után vonja be újra. A fa alapos védelme nagyban befolyásolja a kertes ház élettartamát.


Telepítés előtti tárolás:
A kerti ház minőségi fából készült, és kezeletlenül szállítjuk. Felhívjuk figyelmét, hogy az anyagcsomag nem vízálló. A fólia csak a fát védi a szennyeződésektől. Ezért a készletet a végső összeszerelésig száraz helyen, nem közvetlenül a földön, az időjárás (nedvesség, nap stb.) ellen védve tárolja! Ne tárolja fűtött helyen!


A ház alapjai:
Kérjük, hogy a ház alapozásánál KIVÉTELES gondossággal járjon el. Az alapot úgy építse meg, hogy az alap teteje kb. 5 cm-rel a környező talaj fölé nyúljon. Az alapnak pontosan vízszintesnek és vízelvezetőnek kell lennie, hogy az alapgerendák vízszintesek legyenek. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba való bejutásának megakadályozása érdekében a gerendákat bitumenes kartoncsíkokkal (nem tartozék) kell alátámasztani. Az alapozás általában háromféleképpen történik: • szalag alapítvány

 • laza betonalapzat

 • betonlap


Az alapozás tartóssága érdekében a következő legfontosabb előfeltételeket kell betartani: • az aljzat

 • négyzetesség

 • pontos sík


Minőségi alapozással háza sok évig tartós fog maradni. Kérjen tanácsot, vagy készíttesse el az alapot egy szakértő építésszel.


Engedély a ház építésére:
A szilárd alapozású faházakhoz a helyi hatóságoktól bizonyos engedélyek szükségesek lehetnek. Ezért mielőtt házat vásárolna, tájékozódjon az építési hatóságnál az építési engedély aktuális helyzetéről (építési helymeghatározás). Javasoljuk, hogy minden helyi hatóságnál tájékozódjon a ház építésének területén érvényes előírásokról, mivel a kertje területén a hatóságok különböző okokból korlátozhatják a ház építését. Ha a kertre (parcellára) bérleti szerződése van, akkor a tulajdonossal is meg kell állapodnia.


Szállítási információk:
A házat egy teherautóra helyezik el, amely a lehető legközelebb megy az Ön által megadott címhez. A szétszerelt ház minden további kezeléséről (pl. az összeszerelés helyéről a kertbe, garázsba) a vevőnek kell gondoskodnia, a szállító nem gondoskodik a ház további mozgatásáról. A kirakodás során a vevő együttműködése szükséges. Különösen a nagyobb házak esetében kérjük, vegye előre figyelembe, hogy a csomagolt ház több raklapot is jelenthet, amelyek összsúlya több száz kg.


További információ a termékről: • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.

 • a képen látható termék további tartozékokat vagy elemeket tartalmazhat, amelyek nem tartoznak az alapcsomaghoz.

 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék


Csomagolási méretek: • raklap 1,18 x 2,10 x 0,52 m / 180 kg


Adatok
Fájlok
https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/UNI_verze/SOLID/SOLID_EVA.pdf, https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/HU/LANITPLAST/DOMKY LANITPLAST/fabol_keszult_kerti_haz_transport_HU.pdf
Tömeg
180 kg
Szín
fa színű
Külméret szélesség
2,29 m
Külméret hossza
1,94 m
Külméret magasság
2,03 m
Gyártó
SOLID BELGIUM
Kategória
faházak
Beépített terület
4,45 m2
Ajtó
dupla szárnyú ajtók
Ajtó szélesség
1,26 m
Ajtó magasság
1,66 m
Ház fala vastagsága
12 mm
A csomag tartalmazza a padlót
igen
Fal magasság
1,71 m
Tető felület
4,42 m2
Tető lejtés
17 0
Tető fedóanyag (megrendelés tartalma)
tetőfedő tábla
Počet rolí ke střešním šindelům (1x5 m)
ks
Belső felület
3,80 m2
Tető vastagság
12 mm
Ablak (üvegezés anyag)
plexiüveg
Felületi felület bevonás
14,8 m2
A bitumen tekercsek száma 0,5x5 m
4 darab
Szállítási idő

Raktáron

1
Szállítási költség

Ingyenes szállítás

ingyenes
Typ střechy
nyeregtető
Tető típusa
nyeregtető
Cikkszám
LG1590
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!