fából készült kerti ház KARIBU DANA (23485) natur

-25%
fából készült kerti ház KARIBU DANA (23485) natur
fából készült kerti ház KARIBU DANA (23485) natur
fából készült kerti ház KARIBU DANA (23485) natur
fából készült kerti ház KARIBU DANA (23485) natur
fából készült kerti ház KARIBU DANA (23485) natur
fából készült kerti ház KARIBU DANA (23485) natur
fából készült kerti ház KARIBU DANA (23485) natur
fából készült kerti ház KARIBU DANA (23485) natur
fából készült kerti ház KARIBU DANA (23485) natur
fából készült kerti ház KARIBU DANA (23485) natur
fából készült kerti ház KARIBU DANA (23485) natur
fából készült kerti ház KARIBU DANA (23485) natur
fából készült kerti ház KARIBU DANA (23485) natur
fából készült kerti ház KARIBU DANA (23485) natur
fából készült kerti ház KARIBU DANA (23485) natur
fából készült kerti ház KARIBU DANA (23485) natur
267 445 Ft
200 584 Ft
Kezdete: 2021.12.07   A készlet erejéig!
Faház, falvastagság 14 mm, külső méretek szé 177/289 x mé 120 cm, a ház külső területe 1,58/3,47 m2.
Részletek

Német minőség a prémium német gyártótól, a Karibu Holztechnik GmbH-tól.


Egy faház alapmodellje az Ön kertjébe! Ez a modell nyeregtetővel és dupla csuklós ajtókkal rendelkezik, mindkét szárnyban egy-egy ablakkal. A ház építőanyaga 14 mm vastagságú, tökéletesen frézelt, északi lucfenyőből készült fa profilok. A készletet kibontott készletként szállítjuk, ahol a falak előre gyártott kisebb panelekből állnak, amelyeket csak össze kell csavarozni, a tető pedig egy tömör deszkából áll. Ez garantálja a rendkívül egyszerű összeszerelést, amelyet bármely barkácsoló elvégezhet.


Ez a kerti ház 111 cm hosszú menedéket tartalmaz, amely jobbra szerelhető.


Rövid leírás:  • 14 mm vastag fa profilok

  • kettős ajtók, szélesség 114,5 x magasság 175 cm

  • ablak minden ajtószárnyban (műanyag üvegezéssel), méret 50,5 x 50,5 cm

  • minden szükséges hardvert tartalmaz

  • a csomag tartalmaz egy nyomóimpregnált, északi fenyőből készült padlórácsot (keretet), amelyre a padló közvetlenül rácsavarozható


A ház alapja:
Kérjük, hogy a ház alapozásakor KIVÉTELES gondossággal járjon el. Az alapot úgy építse meg, hogy az alap teteje kb. 5 cm-rel a környező talaj fölé nyúljon. Az alapítványt pontosan vízszintesre és vízelvezetésre kell tervezni, hogy az alapozógerendák vízszintesek legyenek. A talajjal való közvetlen érintkezés és a talajnedvesség gerendákba való bejutásának megakadályozása érdekében a ház tartórácsát bitumenes kartoncsíkokkal (nem tartozék) kell alátámasztania. Az alapozás tartóssága érdekében a következő legfontosabb előfeltételeket kell betartani: aljzat, derékszög és pontos sík. Minőségi alapozással a ház tartossága sok évig megmarad. Kérjen tanácsot, vagy készíttesse el az alapot egy szakértő építésszel.


Emelet:
Ha a házat közvetlenül járdára, betonra vagy más szilárd és teherbíró felületre építi, nincs szüksége padlóra. Mi azonban ezt ajánljuk, a felhasználó szempontjából sokkal kellemesebb, és a padló segítségével sokkal hangulatosabb és tisztább belső teret hozhat létre.A ház alapcsomagjához tartozik egy nyomásimpregnált északi fenyőből készült padlóváz (rács), amelyre a padlót rá lehet csavarozni. A padló építéséhez nem teljesen szükséges az eredeti padlóburkolatot megvásárolni, a padlóvázra rácsavarozhat egy bármilyen alkalmas anyagból (deszkázat, OSB stb.) készült padlót, és a kívánt méretekre vághatja. Az eredeti padlóburkolat megvásárlásával azonban biztos lehet benne, hogy minden "passzol", és megspórolhat magának némi munkát. A padló lerakása akkor szükséges, ha a házat puha felületre építi. A tényleges eredeti padló tömör lucfenyő profilokból áll, nyelvvel és horonnyal. Az alszerkezet (teherhordó keret) 60 mm széles, nyomásimpregnált padlógerendákból áll (már az alapcsomagban is benne van). Az eredeti padlómodellek ezen a weboldalon a KARIBU szerelési kiegészítők menüpontban találhatóak.


Tető:
A tető forgácslapból készült. A tetőfedő anyagot a csomag nem tartalmazza, és azt közvetlenül az építés után kell hozzáadni az Ön választása szerint. Ferde tetős házakhoz öntapadós bitumenes kartont, lapos tetőkhöz öntapadós alumínium-bitumenes tetőfedő fóliát ajánlunk. A 15°-nál nagyobb hajlásszögű tetők esetében a bitumenes zsindelyek is alkalmasak. A házmodellhez szükséges 0,5 x 5 méteres öntapadós bitumenes tetőfedő lemez tekercsek száma = 2 tekercs.


A ház felületkezelése:
Ezt a modellházat természetes fa kivitelben szállítjuk:  • Természetes fa - összeszerelés előtt minden alkatrészt mélyhatású alapozóval, kékülés és penészedés elleni védőbevonattal kell kezelni, mind az alkatrészek külső és belső oldalát. Az utolsó réteghez időjárásálló bevonatot használjon, amely jó fizikai tulajdonságokkal rendelkezik, hogy megvédje a fát a nedvességtől és a napfénytől, még beltérben is. A máznak vízlepergetőnek, fényállónak és nedvességállónak kell lennie. Ügyeljen arra, hogy a mázban elegendő színpigment legyen, különben a fa szürkévé válhat. Kérjen részletes tanácsot egy festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó által tett javaslatokat. A fa száradása és kiszellőztetése után újra vonja be a fát. A fa alapos védelme nagyban befolyásolja a kertes ház élettartamát. A ház felületvédelmét rendszeresen meg kell ismételni, hogy a ház jó állapotban maradjon.


Összeszerelés előtti tárolás:
Vigyázat, az anyagcsomagolás nem vízhatlan. A fólia csak a fát védi a szennyeződésektől. Ezért a csomagot a végső összeszerelésig száraz helyen, nem közvetlenül a földön, az időjárás (nedvesség, nap stb.) ellen védve tárolja. Ne tárolja fűtött helyen!


Engedély a ház építésére:
A szilárd alapozású faházakhoz a helyi hatóságoktól bizonyos engedélyek szükségesek lehetnek. Ezért mielőtt házat vásárolna, ellenőrizze az építési hatósággal az építési engedély (építési helyhatározat) jelenlegi helyzetét. Javasoljuk, hogy minden helyi hatóságnál tájékozódjon a ház építésének területén érvényes előírásokról, mivel a kertje területén a hatóságok különböző okokból korlátozhatják a ház építését. Ha a kertre (parcellára) bérleti szerződése van, akkor is egyeztetnie kell a tulajdonossal.


Szállítás:
A házat szétszerelt állapotában szállítjuk el az Ön ingatlanához. A szétszerelt ház további kezeléséről (pl. az összeszerelés helyéről a kertbe, garázsba) a vevőnek kell gondoskodnia, a szállító nem gondoskodik a ház további áthelyezéséről. A kirakodás során a vevő együttműködése szükséges. Különösen a nagyobb házak esetében kérjük, vegye előre figyelembe, hogy a csomagolt ház több raklapot is jelenthet, amelyek összsúlya több száz kg.


További információk:  • a terméket szétszerelt állapotban szállítjuk.

  • a képen látható termék tartalmazhat az alapcsomagban nem szereplő további tartozékokat vagy elemeket is.

  • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú, háztartási felhasználásra szánt termék


Csomagolási méretek:  • raklap 190 x 126 x 30 cm / 140 kg

Adatok
Fájlok
https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/HU/KARIBU/a_fa_termeszetes_tulajdonsagai_HU.pdf, https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/HU/LANITPLAST/DOMKY LANITPLAST/fabol_keszult_kerti_haz_transport_HU.pdf, https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/UNI_verze/KARIBU/DOMKY_PRISLUSENSTVI/navod_na_montaz_domek_KARIBU_DANA_CZ_SK.pdf
Videók
https://www.youtube.com/embed/5Q7ypaavrRk?rel=0
Tömeg
140kg
Szín
fa színű
Külméret szélesség
2,89m
Külméret hossza
1,20m
Külméret magasság
2,22m
Gyártó
KARIBU HOLZTECHNIK Németország
Kategória
faházak
Beépített terület
3,47m2
Ajtó
dupla szárnyú ajtók
Ajtó szélesség
1,15m
Ajtó magasság
1,76m
Ház fala vastagsága
14mm
A csomag tartalmazza a padlót
nem
Tető hó terhelés
75kg/m2
Fal magasság
1,83m
Tető felület
3,5m2
Tető lejtés
200
Tető fedóanyag (megrendelés tartalma)
nen
Počet ALU-bitumen rolí na střechu 1x5 m
ks
Počet rolí ke střešním šindelům (1x5 m)
ks
Počet bitumenových rolí 0,5x5 m
2ks
Belső felület
m2
Tető vastagság
16mm
Ablak (üvegezés anyag)
plexiüveg
Felületi felület bevonás
m2
ALU-bitumen tekercsek száma tetőnként 1x5 m
darab
A bitumen tekercsek száma 0,5x5 m
2darab
Cikkszám
LG2360
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!