fa pergola LANITPLAST S7014

-15%
fa pergola LANITPLAST S7014
fa pergola LANITPLAST S7014
fa pergola LANITPLAST S7014
fa pergola LANITPLAST S7014
140 627 Ft
119 533 Ft
Kezdete: 2021.12.05   A készlet erejéig!
Pergola a kertbe, sze 300 x m 300 x ma 247 cm, természetes fa, nyomásos impregnálás.
Részletek

Kerti fa pergola, amelyben kellemes pihenési helyet talál az egyre gyakoribb forró nyári napokon. A tetőn fa profilok vannak az árnyékoláshoz. A fát nyomás impregnálással kezeljük, azonban javasoljuk, hogy a kültéri fa megfelelő felületkezelésével kezeljük (az Ön választása szerint) - azaz penészgátló bevonat. A pergolának teherhordó oszlopai vannak 90 x 90 mm profilokból, a többi profil 30 mm vastag.


A pergolamodell nagy előnye, hogy egyszerű csomagként, egy dobozban szállítjuk. Mindenki építhet pergolát a kertbe, ahol akar és amikor akar. Ön nem annyira függ attól a bonyolult kereséstől, amely egy professzionális céget vagy egy kézművest keres, aki pergolát építene a kertben. Az építkezés viszonylag könnyen do-it-yourselfers és lehet kezelni a két ember.


Fa felületkezelése:
A gyártás során nyomással impregnált fa kerül fehasználásra. Ez egy nagyon hatékony és környezetbarát módszer a fa védelmére. A hígított impregnáló sókat nagynyomású ipari nyomókamrában nyomják a fa belső szerkezetébe, így a kezelt fa magas nedvességtartalommal bír e folyamat végén, és nagyon lassan szárad. Ezért a nyomással impregnált fa sajátos tulajdonságokkal rendelkezik, különösen a tipikus zöldes, vöröses, kékes vagy szürkés színű. A fa felületén gyakran lehetnek apró szürke / zöldes / fehér foltok. Gyakran ezeket a foltokat először penésznek minősítik. Legtöbbjük ártalmatlan sókristály, amely a felszínen a fa gyantás komponenseivel keveredik. Ezek a foltok idővel nyom nélkül eltűnnek. A felületen lévő sókristályokat a helyes nyomásos impregnálás minőségi jellemzőjének tekintik. A nagyobb fekete pontok már valóban penészgé válhatnak, ami könnyen előfordulhat impregnált fa beltéri tárolásakor vagy elégtelen szellőzés mellett. A pontok egyszerűen eltávolíthatók a fa egyszerű súrolásával. Súrolja erősen az érintett területeket klór tartalmú háztartási tisztítószerrel. A pontok a csak a fa felületén jelentkeznek, és ez a nyomással impregnált fa teljesen természetes tulajdonsága.


Összeszerelés előtt az alkatrészeket kívülről és belülről mélyhatású alapozóval, megelőzendő a penész kialakulását, kell kezelni. A végső felületkezeléshez használjon időjárásálló, jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező festéket a belső térben, amely megvédi a fát a nedvességtől és a napfénytől. A bevonatnak egyszerre kell víztaszítónak, fényállónak és nedvességállónak lennie. Győződjön meg arról, hogy a festéknek elegendő színpigmentje van, különben a fa elszürkülhet. Ne használjon lakkot! Kérjen részletes tanácsot festékszakkereskedőtől a természetes puhafa védelmével kapcsolatban, és kövesse a festékgyártó használati utasításait. A tökéletes szárítás és szellőzés után vigyen fel egy második réteget. Az alapos favédelem alapvetően befolyásolja a termék élettartamát.


Alapvető funkciók: • természetes fa design

 • a fát a penész ellen nyomás impregnálással kezelik - zöldes színű

 • profilvastagság 3 cm

 • rendkívül gyors és egyszerű telepítés

 • külső méretek szélesség 300 x hossz 300 x magasság 247 cm

 • súly 310 kg

Értesítés: • szétszerelt állapotban szállítjuk a terméket

 • vigyázat - a lábak az oszlopok kell csavarozni egy szilárd alapot

 • a képen látható termék tartalmazhat opcionális kiegészítőket vagy elemeket, amelyeket az alapcsomag nem tartalmaz

 • ez a termék kizárólag nem kereskedelmi célú otthoni használatra szolgálA csomag méretei: • csomag 300 x 74 x 45 cm / 310 kgAdatok
Fájlok
https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/UNI_verze/LANITPLAST/S/LP_S7014.pdf
Tömeg
310kg
Szín
fa színe
Külméret szélesség
3,00m
Külméret hossza
3,00m
Külméret magasság
2,47m
Kategória
kerti pergola
Beépített terület
9m2
Szerkezet anyaga
fa
Tető hó terhelés
kg/m2
Fal magasság
m
Tető felület
m2
Počet ALU-bitumen rolí na střechu 1x5 m
ks
Počet bitumenových rolí 0,5x5 m
ks
ALU-bitumen tekercsek száma tetőnként 1x5 m
darab
A bitumen tekercsek száma 0,5x5 m
darab
Cikkszám
LG2407
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!