ARROW AK100 rögzítő készlet a betonba

ARROW AK100 rögzítő készlet a betonba
ARROW AK100 rögzítő készlet a betonba
ARROW AK100 rögzítő készlet a betonba
ARROW AK100 rögzítő készlet a betonba
13 936 Ft
Rögzítő készlet az ARROW házakhoz, sarok (rögzítő) pléh a betonba.
Részletek

Gyártó - ARROW STORAGE PRODUCTS - Breese, ILLINOIS, USA


Rögzítő készlet az ARROW házikókhoz. A készlet segítségével egyszerűen, és helyesen rögzíti a házikók egy szilárd beton alaphoz.


A csomag tartalma:    • 4x sarok pléh

  • 8x tartó lemez

  • 12x csavar és vas anya a betonba


A házikót két féle módszerrel lehetséges talajhoz rögzíteni:
  • A rögzítő készlettel, amelyet kiegészítőként megvásárol. A készlet 4 darab sarok pléhet tartalmaz amelyek segítségével a négyszög alakú alapzathoz lehetővé teszi a rögzítést. A készlet továbbá tartalmazza a tartó lemezeket, amelyek egyik végét csavarok segítségével az alap kerethez rögzítjük, és a másik végét a hozzáadott vas anyákkal (betonba) az alaphoz rögzítjük.
  • Hagyományos csavarokkal, hagyományos anyákkal, közvetlenül az alap kereten keresztül (a csavarokat, és az anyákat a csomag nem tartalmazza). Igaz ez nem egy megtervezett megoldás, mit a rögzítő készlet használata esetén, viszont ha az Ön otthonában megtalálhatók a megfelelő csavarok és anyák, megspórolja a rögzítő készlet árát.A megvásárolható, házikóhoz tartozó alap, nem használható a házikó talajhoz rögzítésére. Az alap növeli a házikó szilárdságát, és egyszerűbbe teszi az esetleges padló beszerelését.

Adatok
Fájlok
https://www.lanitgarden.cz/data/soubory/navody_na_montaz/HU/ARROW/PRISLUSENSTVI/telepitesi_utasitasokat_rogzito_keszlet_betonba_AK100.pdf
Tömeg
0,5kg
Típusú kiegészítők
Kiegészítők
Külméret szélesség
m
Külméret hossza
m
Külméret magasság
m
Köbtartalom
L
Gyártó
ARROW
Cikkszám
LG979
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!